Imobiliare

10iul.2024 Prezentare apartament 3 camere de vanzare Bucuresti, GREENFIELD Băneasa
Te-ai gândit vreodată cum ar fi să locuiești într-un apartament modern, spațios, într-o zonă verde și liniștită a Bucureștiului? Ei bine, avem răspunsul..
01iul.2024 TVA locuinte 2024 – cand platesti 5%, 9% sau 19%?
În conformitate cu Legea 296/2023, valoarea cotei reduse de TVA pentru achiziționarea unei locuințe noi de către persoanele fizice va fi de 9%..
25iun.2024 Apartamente de vânzare în București: 11 motive să alegi GREENFIELD Băneasa din sectorul 1
Dacă ești în căutarea unor apartamente de vânzare în București, s-ar putea să te întrebi: „Care este cea mai bună opțiune pentru mine..
21iun.2024 Apartament cu grădină în București, sector 1, GREENFIELD Băneasa
Căutarea unei locuințe perfecte poate fi o adevărată aventură, mai ales într-un oraș mare și vibrant precum Bucureștiul. Dacă visezi la un apartament..
20iun.2024 Releveu apartament – Ce este și care este scopul acestuia?
Ai auzit vreodată termenul „releveu” și te-ai întrebat ce înseamnă cu adevărat? Poate că ești în proces de cumpărare sau vânzare a unui..
18iun.2024 Apartament nou în București vs vechi – avantaje și dezavantaje
Când vine vorba de achiziționarea unui apartament nou în București, una dintre primele întrebări pe care și le pune orice cumpărător este: să..
16iun.2024 GREENFIELD Băneasa – printre cele mai bune zone unde poți cumpăra un apartament în București
Când vine vorba de a găsi locul perfect pentru a-ți cumpăra un apartament în București, opțiunile sunt numeroase. Dar ce-ar fi dacă ți-am..
14iun.2024 Tipuri de apartamente în România: ghid complet
În România, piața imobiliară oferă o gamă variată de tipuri de apartamente, fiecare cu caracteristici distincte care se potrivesc diferitelor nevoi și preferințe..
VideoBG Placeholder

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent cu noutățile, evenimentele și promoțiile noastre.

Niciodată nu vom divulga adresa ta de email și nu vom face spam. Făcând click pe „Trimite”, ești de acord cu Termeni și Condiții și Nota de informare