Blog

14oct.2024 Continuare – Provocările din cartierul GREENFIELD Băneasa: o privire detaliată
Facilități și conceptul orașului de 15 minute Conceptul de „oraș de 15 minute” se referă la ideea ca toate serviciile esențiale să fie..
11oct.2024 Provocările din cartierul GREENFIELD Băneasa: o privire detaliată
În ultimii ani, cartierul GREENFIELD Băneasa a fost subiectul unor discuții intense în mediul online, generând păreri împărțite atât din partea locuitorilor, cât..
08oct.2024 IMPACT livrează 732 de apartamente noi în cartierul GREENFIELD Băneasa
IMPACT Developer & Contractor (simbol bursier IMP), primul dezvoltator imobiliar listat la Bursa de Valori București, marchează un moment important în dezvoltarea cartierului..
02oct.2024 Calitatea aerului în interiorul locuințelor din GREENFIELD Băneasa: Ventilația și materialele de construcție
Calitatea aerului din interiorul locuințelor este un factor esențial pentru sănătatea și bunăstarea locuitorilor. În complexul rezidențial GREENFIELD Băneasa, acest aspect a fost..
23sept.2024 Festivalul Sporturilor Greenfield – număr record de participanți
Cea de-a treia ediție a Festivalului Sporturilor Greenfield a fost un real succes, atrăgând un număr record de participanți. Peste 1.950 de persoane..
19sept.2024 Centrală de cartier versus centrală de apartament în GREENFIELD Băneasa?
Pe măsură ce se dezvoltă noi cartiere rezidențiale moderne, precum GREENFIELD Băneasa, soluțiile de încălzire și apă caldă ale apartamentelor devin un subiect..
12sept.2024 Anunț important pentru locuitorii cartierului GREENFIELD Băneasa din Sectorul 1!
A început turnarea fundației pentru școala de stat din GREENFIELD Băneasa. Astăzi, 12 septembrie, lucrările la complexul educațional din GREENFIELD Băneasa au marcat..
02aug.2024 Cât te costă taxele notariale la achiziția unei locuințe?
Atunci când decizi să cumperi o locuință fie pentru locuire, fie ca investiție, unul dintre cele mai importante aspecte îl reprezintă costurile de..
VideoBG Placeholder

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent cu noutățile, evenimentele și promoțiile noastre.

Niciodată nu vom divulga adresa ta de email și nu vom face spam. Făcând click pe „Trimite”, ești de acord cu Termeni și Condiții și Nota de informare