Oferta BEST DEAL pentru apartamente finalizate, în Greenfield

25sept.2020 Oferta BEST DEAL pentru apartamente finalizate, în Greenfield

Suntem la sfârșit de septembrie și ne bucurăm încă de soare și de o vară întârziată. Au trecut nouă luni dintr-un an plin de provocări, temeri și emoții. Toate evenimentele acestui an ne-au făcut să apreciem și să acordăm importanța cuvenită spațiului pe care obișnuim să-l numim „acasă”. Am conștientizat cât de importantă este intimitatea, cât de mult contează să ai spațiul tău, în care să te poți relaxa și odihni, dar în care să și poți lucra liniștit, deopotrivă. Din păcate, la acest aspect, România are minusuri.

 

Cei mai mulți tineri români locuiesc cu părinții

44% dintre tinerii din România, cu vârste cuprinse între 18 și 34 de ani, încă locuiesc cu părinții. Deși acest procent a scăzut în ultimii 10 ani, de la 49% în 2010 la 44% în 2019, România se situează în continuare în prima jumătate a clasamentului statelor europene. Pe ultimele locuri se situează Finlanda, Olanda și Suedia, unde procentul tinerilor care locuiesc cu părinții este de 21%, respectiv 25%.

 

Evoluția prețurilor apartamentelor din București, în primele 9 luni ale anului

Deși au existat voci care au previzionat blocarea pieței imobiliare, scăderea prețurilor pe fondul pandemiei și al lockdown-ului din prima parte a anului, lucrurile au stat cu totul diferit, lunile iunie și iulie înregistrând un număr record de tranzacții.

În ceea ce privește evoluția prețurilor la apartamentele de vânzare din București, în primul trimestru al acestui an piaţa rezidenţială din Bucuresti a înregistrat un avans de 4,7% comparativ cu perioada similară a anului trecut, potrivit datelor JLL Research şi analizeimobiliare.ro.  În trimestrul doi al anului 2020, preţurile din sectorul rezidenţial au rămas relativ stabile la media de 1.450 de euro pe metru pătrat. Trebuie amintit că preţurile de pe piaţa rezidenţială din Bucureşti au crescut în fiecare an, începând cu 2015, cu rate între 3,1% şi 10%, pe fondul creșterii nevoii de locuire la standarde europene.

Contrar așteptărilor, unul dintre efectele pandemiei a fost de accelerare a aceastei cereri. Creșterea cursului pentru Euro din ultimele săptămâni și iminența unei inflații au condus la conștientizarea oportunității de achiziție a apartamentelor, mai ales a celor noi, din ansambluri rezidențiale cu istoric, cu facilități și finisaje de calitate.

 

Oferta lunii: Te poti muta imediat!

Greenfield Băneasa oferă în acest moment un best deal la apartamentele finalizate din Băneasa, ofertă de interes pentru cei care caută o locuință spațioasă, de calitate, într-o zonă cu un cadru natural special, în nordul Bucureștiului.

Ai posibilitatea de a sărbători Crăciunul alături de cei dragi, în casă nouă, într-unul dintre cele mai atractive proiecte rezidențiale din România, iar în cadrul ofertei limitate poți achiziționa un apartament în care să te muți imediat. Având în vedere că au mai rămas doar trei luni până la finalul anului, oferta poate reprezenta o bună oportunitate pentru realizarea unei investiții într-o locuință premium cu beneficii pe termen lung.

 

Oferta de apartamente finalizate din Greenfield include cinci tipuri de apartamente, cu un preț mediu de la 1.186 euro/mp util, mult sub media zonei, care înregistrează prețuri de până la 2.000 euro pe metru pătrat util.

Astfel, în categoria apartamentelor cu 2 camere, mai sunt disponibile doar 3 apartamente:

Un apartament cu 2 camere din București Nord, cu bucătărie tip open space și suprafață construită totală de 64 mp (54 mp utili) la prețul de 75.638 Euro + 5% TVA; Un apartament cu 2 camere cu bucătărie închisă la prețul de 80.686 Euro + 5% TVA. Apartamentul are o suprafață totală construită de 69 mp și utilă de 57 mp; Un apartament cu 2 camere cu gradină proprie de 69 mp, situat la parter, la prețul de 85.550 Euro + TVA. Programeaza o vizionare!

apartament cu 2 camere sectorul 1 Bucuresti

 

Best deal! Cel mai bun preț pentru un apartament finalizat în Greenfield, cu 3 camere: 94 mp, bucătărie închisă, terasă de 7 mp și mobilare la cerere. Doar 9 apartamente disponibile în ofertă. Te poți muta imediat.

Dacă ești în căutarea unui apartament cu 3 camere în București Nord, bine compartimentat, cu finisaje premium, te poți muta imediat într-una dintre cele nouă locuințe din Greenfield. Apartamentele au 78 de mp utili și un preț de 92.500 de Euro + TVA de 5%.

Programeaza o vizionare!

 apartament cu 3 camere Bucuresti Nord

 

Unitățile vedetă sunt apartamentele cu 4 camere de 124 mp construiți, inclusiv o terasă de 13 mp, la prețul de 135.000 euro + TVA.

Programeaza o vizionare!

apartament de 4 camere Bucuresti Nord

 

Locuințele se vând împreună cu un loc de parcare suprateran, iar prețul acestuia nu este inclus în costul apartamentului.

 

Dezvoltare sustenabilă pe termen lung

Greenfield este primul ansamblu rezidențial de anvergură din istoria de aproape 30 de ani a companiei IMPACT. Dezvoltarea a demarat în anul 2007, iar până în prezent, în cartierul înconjurat de peste 900 de hectare de pădure, există o comunitate dinamică de peste 6.000 de rezidenți. Activitatea de investiții continuă conform planului multi-anual stabilit de companie. În toamna acestui an, Greenfield marchează începutul unei noi faze de dezvoltare, prin construirea celui mai mare centru comunitar dintr-un ansamblu rezidențial. Acest lucru aduce locuitorilor un nou standard de confort, prin includerea tuturor funcționalităților necesare unei mari comunități: zonă comercială și de servicii, centru de fitness și SPA, școală și grădiniță de stat, zone de promenadă și recreere și transport public, punct ISU. Toată investiția urmărește principiile de dezvoltare smart, care contribuie la utilizarea eficientă a resurselor și obținerea de economii în operare, pe termen lung. Direcția de sustenabilitate a investiției este accentuată și de utilizarea energiei din surse regenerabile pentru susținerea cartierului în plină expansiune. Revenind la investițiile în locuințe, în curând vor fi demarate lucrările de construcție ale Panoramic Apartments. Acestea vor fi primele apartamente din complex cu priveliște amplă asupra lizierei pădurii și a zonei de nord a Bucureștiului.

Magia Greenfield se poate simți doar fizic, așa că  așteptăm să ne contactezi pentru a stabili o vizionare!

Iar dacă îți dorești să petreci Crăciunul în casă nouă, în Greenfield, grăbește-te! Stocul este limitat!

 

Programează o vizionare

VideoBG Placeholder