Despre noi

Scurt Istoric

Zona Băneasa din nordul Bucureștiului a ajuns unul dintre cei mai dinamici poli de dezvoltare pentru sectorul imobiliar comercial din țară. Accesul rapid spre centru și ieșirea din oraș și apropierea de o pădure cu o suprafață impresionantă au reprezentat, de-a lungul timpului, puncte de atracție pentru un oraș aflat în permanentă dezvoltare.

Citește mai mult

Locație

Amplasat în sectorul 1, în Băneasa, probabil în cea mai frumoasă locație din zona de nord și îmbrățișat de 900 hectare de pădure, GREENFIELD Băneasa oferă rezidenților o mulțime de facilități atât în interiorul ansamblului, cât și în imediata vecinătate a acestuia. Locuitorii se  bucură de toate avantajele unei locații retrase, unice, dar și de avantajele unei vieți urbane oferite de o capitală europeană.

Citește mai mult

Faze de dezvoltare

Dezvoltat pe o suprafață de peste 60 de hectare de teren, îmbrățisat de 900 de hectare de pădure, ansamblul rezidențial GREENFIELD Băneasa are indicatori urbanistici de excepție (CUT<1), peste 180.000 mp spații verzi în interiorul cartierului, nivel redus al zgomotului, o calitate superioară a aerului, caracteristici identificate de regulă într-un oraș de munte situat la o altitudine de peste 1000 m.

Dezvoltare: 2007 – 2031 în mai multe faze

Numar total de apartamente: peste 6.600

Faza 1

2007 – 2010 / 2020 - 2022

Prima fază a proiectului GREENFIELD, dezvoltată în perioada 2007 – 2010 și vândută în proporție de 100%, se întinde pe o suprafață de 10 ha și cuprinde 680 de apartamente și vile. Aici locuiesc deja peste 1.700 de “altfel de bucureșteni”. În martie 2020 am lansat Panoramic Apartments, noile turnuri cu vedere panoramică asupra pădurii și a întregii zone de nord a orașului, ce vin să completeze prima fază de dezvoltare.

Faza 2

2014 - 2016 / 2020 - 2021

A doua fază a proiectului, Ansamblul Salcâmilor, cu dezvoltare în perioada 2014 – 2016 și 2020 – 2021 (blocul D40), se întinde pe o suprafață de 7 ha și cuprinde 36 de blocuri cu 965 de apartamente cu una, două, trei și patru camere. 96% din totalul locuințelor disponibile aici au fost deja contractate, iar în prezent Ansamblul Salcâmilor numără peste 2.300 de locuitori.

Faza 3

2016 - 2019

A treia fază, Ansamblul Platanilor, dezvoltată în perioada 2016 – 2019, pe o suprafață de 10 ha cuprinde 944 de apartamente cu una, două, trei și patru camere, în 39 de blocuri. 99% din totalul locuințelor disponibile aici au fost deja contractate, iar în prezent Ansamblul Platanilor numără 2.000 de locuitori.

PLAZA

2020 - 2022

Cel mai mare centru comunitar dedicat unui ansamblu rezidențial, aduce un nou standard de confort și eficiență, prin includerea tuturor funcționalităților necesare unei comunități cu peste 6000 de rezidenți. Centrul comunitar se desfășoară pe o suprafață de teren de 32.071 m2

Faza 4

2020 - 2024

A patra fază, Ansamblul Teilor, cu dezvoltare în perioada 2020 – 2024, cuprinde 1.167 de apartamente cu una, două și trei camere, în 14 blocuri.

Faze următoare

2023 - 2031

Următoarele faze, cu dezvoltare în perioada 2023 – 2031, vor cuprinde 2.554 de apartamente cu una, două, trei și 4 camere.

Sustenabilitate

Construit folosind cel mai înalt standard de locuire pe segmentul de locuințe accesibile, Greenfield va deveni cel mai mare proiect verde din Europa de Est prin utilizarea pe scară largă a energiei regenerabile, prin emisiile reduse și gestionarea eficientă și sustenabilă a apei și deșeurilor.

Detalii Construcție

Responsabilitate Socială

Credem în puterea exemplului și în formarea tinerei generații așa că promovăm și ne implicăm ca parteneri activi în evenimente ce susțin tradițiile și valorile, în activități educaționale și acțiuni de voluntariat ce îndeamnă locuitorii să trăiască în armonie cu natura. Susținem în același timp și un stil de viață sănătos, ce pune accent pe păstrarea condiției fizice și pe beneficiile activităților părinte-copil, în aer liber.

Evenimente CSR
 • 30,000
  de participanți la acțiunile de CSR
 • 2,500
  de copii implicați
 • 3,500
  de copaci plantați, până acum
 • 5,000
  kg de gunoi colectat
 • 15
  evenimente organizate sau sponsorizate

Dezvoltator

Peste 30 ani de leadership, inovaţie și excelenţă

Credem în arta de a construi. Credem în arta de a trăi. Credem că locuințele pot oferi confort, pot inspira și pot aduce echilibru și energie. Credem că fiecare casă trebuie construită cu pasiune și perspectivă. Proiectele noastre se nasc din aceste credințe, pentru a îmbrățișa povestea ta, în armonie sublimă. Misiunea noastră este să avem un impact pozitiv în viața oamenilor, prin construirea de locuințe de înaltă calitate, cu accent pe bunăstare și eficiență, să generăm investiții profitabile pentru clienții noștri.

Experiența de peste 30 de ani ne validează perspectivele și planurile de construire a unor proiecte îndrăznețe în orașele mari ale țării: București, Constanța, Timișoara, Iași și Cluj.

Mai multe detalii despre IMPACT Developer & Contractor SA, pe: www.impactsa.ro

LUXURIA

Primul proiect rezidențial din București cu certificare Breeam Excellent, LUXURIA îmbie la o nouă filosofie de viață.

Localizat în sectorul 1, zona Expoziției, ansamblul este conceput pentru a satisface cele mai înalte așteptări de calitate a vieții prin confortul și facilitățile oferite: arhitectură și finisaje de excepție, parcări subterane, 9.650 mp de spațiu verde, centre de fitness, locuri de joacă pentru copii, recepții disponibile 24/7.

Modern si exclusivist, LUXURIA ofera un stil de viata select si un cadru de lux prin fiecare detaliu. Mai multe detalii pe: www.luxuria-residence.ro

BOREAL PLUS

Boreal este o poveste reală construită de Impact și însuflețită de fiecare familie care a ales să trăiască mai bine, mai frumos, acordându-ne votul de încredere într-o alegere cu semnificație.

De aproape 30 de ani construim locuințe care îmbrățișează povești de viață și astfel, punem bazele unui parteneriat pe termen lung. Dezvoltăm proiecte la nivel național, dar dorul de mare și nostalgia pentru tot ce înseamnă Boreal, primul ansamblu rezidențial construit în Constanța după 1989, ne-a motivat să dăm start proiectului BOREAL PLUS, ce cuprinde 18 vile elegante și 9 blocuri de apartamente și un plus de confort și facilități în zonă, printre care: noi spații verzi amenajate, un magazin Kaufland, grădiniță, parc cu locuri de joacă pentru copii, dar și spații comerciale.

Fiecare familie are nevoie de un loc în care să se dezvolte, să viseze, pe care să-l numească „ACASĂ”. Exact ce oferă BOREAL PLUS: un mediu minunat în care familiile se dezvoltă, în perfectă armonie cu natura. Mai multe detalii despre BOREAL PLUS, pe: www.boreal-plus.ro

Greenfield Copou

În cursul acestui an vom demara lucrările pentru un nou proiect rezidențial major în cartierul Copou din Iași, o locație încărcată de istorie și tradiție, devenită una dintre cele mai dinamice și atractive zone rezidențiale din Moldova.

În deplină armonie cu mediul natural unic în care va fi construit, Greenfield Copou va replica modelul de locuire Greenfield, devenind cel mai mare proiect de clădiri rezidențiale verzi din Iași, certificat BREEAM Excellent.

Apartamentele vor beneficia de finisaje premium și vor oferi priveliști spectaculoase asupra orașului și Grădinii Botanice, în blocuri cu regim de înălțime redus, separate de spații verzi generoase. Facilitățile excelente și conectivitatea foarte bună cu punctele de interes ale orașului completează mixul de atribute ce vor face din Greenfield Copou noul reper al dezvoltărilor rezidențiale din Iași.

Spatzioo

SPATZIOO este compania care se ocupă de închirierea și administrarea proprietăților dezvoltate de IMPACT. Administrarea proprietăților presupune gestionarea chiriașilor, colectarea chiriei și asigurarea că proprietatea este păstrată în stare bună. Scopul este de a oferi rezidenților un mediu sigur și confortabil în care să locuiască, asigurându-se, în același timp, că proprietarul profită la maximum de investiție. Echipa de profesioniști SPATZIOO, cu angajați proprii, dedicați proiectelor IMPACT, gestionează întreaga logistică de promovare și administrare a unei proprietăți, fie că vorbim de apartament, casă, birou sau spațiu comercial. Pentru mai multe detalii privind Spatzioo, vizitează www.spatzioo.ro

VideoBG Placeholder