Aer curat în București

Avantaje aer curat

Să locuiești în apropierea unei păduri este cea mai bună rețetă pentru sănătate, iar cele 900 de hectare care înconjoară Ansamblul Rezidențial Greenfield oferă cadrul ideal în care te poți conecta cu natura și respira aer curat. În timp ce ești în sectorul 1, zona Băneasa, la 15 minute de Piață Presei Libere. În Greenfield poți să ai parte de mediul perfect pentru tine și familia ta: aer curat, peisaj verde, prospețimea naturii, liniște și confort deplin. Convinge-te!

Reduce stresul

Reduce anxietatea

Are un efect calmant

Îmbunătățește somnul

Reduce tensiunea arterială

Favorizează natalitatea

Greenfield respiră aer curat

Stațiile de monitorizare a aerului din Capitală în cele mai multe cazuri, indică valori peste maximele admise, iar peisajul este unul în care predomină nuanțe de galben, portocaliu, iar în zone mai aglomerate chiar și roșu. Totuși, în București, lăsând deoparte aglomerația și forfota din centru, în nordul Capitalei, există un loc în care aerul este curat și natura îți înconjoară locuința – Greenfield.

Aerul înregistrat aici are valori mult mai bune decât centrul orașului. Cele 900ha de pădure care îmbrățișează cartierul, asigură locuitorilor o calitate a aerului mai ridicată, comparabilă cu cea înregistrată în orașele situate la peste 1000 de metri altitudine. Valorile sunt înregistrate cu ajutorul unei stații de monitorizare omologate, iar toți indicatorii pot fi urmăriti, live.

Principalii indicatori măsurați sunt temperatura, PM10 (particule în suspensie), CO (monoxidul de carbon rezultat în urma arderii combustibililor fosili, cum ar fi motoarele autovehiculelor, centralele termice și țigările), NO2 (dioxidul de azot rezultat, în principal, în urma proceselor de ardere, precum cele care se petrec în motoarele autovehiculelor și în centralele electrice) și umiditatea.

Arată mai mult

SmartAir City

Aplicația SmartAir City, o soluție dezvoltată de Syswin Solutions, este bazată pe senzori, este independentă energetic și furnizează parametrii critici în timp real.

Aplicația oferă notificări și alerte despre nivelul de poluare urbană. În afară de principalii compuși care cauzează poluarea atmosferică, stația de măsurare mai oferă informații și despre temperatura aerului și umiditatea relativă.
Toate datele colectate de senzori sunt transmise în timp real și pot fi accesate de pe telefon, tabletă sau desktop.

VideoBG Placeholder

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent cu noutățile, evenimentele și promoțiile noastre.

Niciodată nu vom divulga adresa ta de email și nu vom face spam. Făcând click pe „Trimite”, ești de acord cu Termeni și Condiții și Nota de informare