Centrul Comunitar Greenfield Băneasa

Galerie comercială

Centru de fitness & SPA

Sediul central IMPACT

Terminal STB

Spălătorie auto

Stație de încărcare mașini electrice

Parcări biciclete

Școală de stat

Grădiniță de stat

Stație de microbuz școlar

Cel mai mare centru comunitar, dedicat unei comunități rezidențiale

Wellness Club by Greenfield

Pe o suprafață impresionantă de 3.744 mp, cea mai mare construită vreodată într-un ansamblu rezidențial din România și destinată exclusiv locuitorilor, Wellness Club by Greenfield găzduiește zone de fitness și spa. Extinsă pe două niveluri, cu funcțiuni atât interioare cât și exterioare, acest spațiu elegant creează un cadru cald, ce îmbină armonios serviciile de sport, relaxare și wellness, adaptate pentru o gamă largă de nevoi.

GREENFIELD este promotor al sănătății prin sport. Credem într-o lume în care sportul și un stil de viață activ încurajează oamenii să-și depășească limitele pentru a-și îndeplini obiectivele.

Promovăm constant practicarea sportului la nivel de masă în special în rândul copiilor, cu scopul de a încuraja tinerele generații să adopte un stil de viață mai sănătos. Dorim să le facem cunoscute, într-un mod distractiv, multiplele beneficii asupra sănătății fizice și emoționale și să le insuflăm prin sport însușirea unor valori importante precum perseverența, disciplina și dorința de a depăși orice dificultate pentru atingerea obiectivelor stabilite.

Parte integrantă a conceptului de Home Wellbeing din cartierul GREENFIELD, Wellness Club vine să completeze armonios și necesar activitățile sportive pe care locuitorii le pot face în natură, în Pădurea Băneasa, și le va oferi acestora posibilitatea să facă mișcare oricând, indiferent de vremea de afară.

Vezi mai multe despre Wellness Club by Greenfield

Funcțiuni

Fitness: zonă cardio, zonă greutăți libere, zonă functional training, ședințe cu antrenor personal, ședințe individuale și de grup.

Aqua: piscină interioară semiolimpică, piscină exterioară, piscină copii, cursuri de înot, aqua gym.

Clase de grup: cycling, pilates, yoga, zumba, stretching, body art, kids studio, dansuri, arte marțiale, balet.

Wellness: masaj de relaxare, masaj pentru decontractarea musculaturii, masaj cu pietre calde, anticelulitic, facial și aromatherapy.

Hidroterapie: saună umedă, saună cu infrarșu, saună uscată, dușuri emoționale.

Teren de squash: coordonare, cardio, reflex, atenție, flexibilitate, echipă.

Greenfield PLAZA

Greenfield PLAZA aduce o experiență completă de cumpărături, oferind aproape de casă servicii variate, care să răspundă cât mai multor nevoi ale comunității GREENFIELD Băneasa, ce numără deja peste 6.700 de locuitori: supermarket Mega Image, Inmedio, 5ToGo, pet shop, salon de înfrumusețare, cafenele, restaurante, băcănie, curățătorie, farmacie, loc de joacă pentru copii, spălătorie auto și pentru biciclete.

Parcul Teișani

Situat la intrarea în zona comunitară a ansamblului rezidențial GREENFIELD Băneasa, Parcul Teișani se întinde pe o suprafață de 3.500 mp și este cel de-al doilea parc privat amenajat de IMPACT Developer&Contractor în complex, după ce în anul 2018 a deschis Parcul Platanilor cu o suprafață de 6.000 mp. Ambele parcuri, destinate exclusiv locuitorilor, completează locurile de joacă de proximitate, aleile de promenadă și spațiile verzi deja existente.

Școală de stat

În școală vor putea învăța două serii de câte 390 de copii în 13 săli de clasă, 5 laboratoare (chimie, biologie, fizică, informatică, limbi străine), două ateliere (muzică și arte), 1 sală after-school, 1 bibliotecă, o sală de sport + vestiare, un foaier multifuncțional, un cabinet logopedic, un cabinet de consiliere pedagogică, un cabinet medical + izolator, un spațiu bufet + oficiu alimentar, un magazin școlar, o curte interioară acoperită, un teren de sport în aer liber, o curte de recreație parțial acoperită, un atelier de mentenanță, platforme pentru parcarea bicicletelor, diverse spații tehnice și administrative.

Grădinița și școala de stat vor fi construite pe o suprafață de 9,620 mp de teren pe care dezvoltatorul Impact Developer & Contractor a donat-o Primăriei. Împreună cu proiectul pentru construcția școlii și a grădiniței, valoarea donației se ridică la aproximativ 1,75 Mil de euro.

Vezi aici stadiul lucrărilor…

Grădiniță de stat

Grădinița va putea primi 150 de copii în 15 săli de clasă la care se adaugă o sală multifuncțională, o sală de evenimente, un cabinet medical + izolator, un oficiu alimentar, spații administrative, spații tehnice, grădini și o curte de joacă acoperită.

Despre Centrul Comunitar

Situat în partea de nord a cartierului, la liziera Pădurii Băneasa, Centrul Comunitar Greenfield se întinde pe o suprafață impresionantă de 32.071 mp. Centrul comunitar, cel mai mare dintr-un ansamblu rezidențial, aduce locuitorilor din complexul GREENFIELD Băneasa un nou standard de confort, prin includerea tuturor funcționalităților necesare unei mari comunități: zona comercială și de servicii, centrul de fitness și spa, școală și grădiniță de stat, zone de promenadă și recreere, transport public, biserică. Această zonă reprezintă punctul central al unei comunități tinere pentru care un stil de viață sănătos nu este doar un principiu de bază, ci și o sursa de încredere, socializare și relaxare.

Locuitorii complexul rezidențial GREENFIELD Băneasa beneficiază de un concept integrat Home Wellbeing ce aduce rezidenților avantajul de a locui într-un mediu plăcut, liniștit, înconjurat de 900ha de pădure, alături de vecini tineri, de calitate. Facilitățile pe care cartierul le integrează fac experiența de locuire din GREENFIELD să fie unică în București.
Vezi mai multe despre conceptul Home Wellbeing în GREENFIELD Băneasa…

Biroul de vânzări GREENFIELD Băneasa

Tot în zona Centrului Comunitar se află și sediul central IMPACT, dezvoltatorul proiectului. La parterul clădirii este situat biroul de vânzări dedicat ansamblului GREENFIELD Băneasa. Aici poți găsi un consultant dedicat, disponibil să te ajute cu informații privind conceptul de locuire GREENFIELD, detalii despre produs și apartamente, dar și cu ajutor privind finanțarea sau mobilarea viitoarei tale locuințe.Din cauza numărului mare de solicitări și pentru a evita perioadele lungi de așteptare, toate vizionările se fac cu programare.

Programează o vizionare!

Căi de acces suplimentare

Terminalul STB este finalizat și funcționează pentru linia 203 care face legătura între Greenfield și Piața Presei.

VideoBG Placeholder