Locație

GREENFIELD Băneasa - Hartă

București, Sector 1, în interiorul triunghiului format de străzile Drumul Pădurea Pustnicu – paralelă cu Pădurea Băneasa, Vadul Moldovei – paralelă cu Pădurea Tunari și Aleea Teișani – la nord, paralelă cu Șoseaua de Centură.

De când faci stânga pe lângă Gradina Zoologică, în fața ta se deschide o alee ce șerpuiește ușor prin Pădurea Băneasa. Pășești printre copacii deși și verzi, inspiri aerul curat și te îndrepți spre capătul aleii.

Ai senzația că nu mai ești în București și că te-ai rătăcit în mijlocul pădurii. Dar, la un moment dat, după numai câteva minute se deschide pe neașteptate un oraș diferit de tot ce există în București, o combinație unică de arhitectură modernă minimalistă, stil de viață excepțional și un peisaj natural spectaculos, un oraș îmbrățișat de pădure.

Ai ajuns ACASĂ, în ansamblul rezidențial GREENFIELD Băneasa! Priveliștea este unică! Parcă ritmul alert al vieții încetinește, iar atmosfera îndeamnă la liniște.

Acces

Poziția privilegiată a ansamblului rezidențial GREENFIELD Băneasa, în zona de Nord, permite accesul către orice punct de interes, fie că e vorba de zona de business a orașului, de cea mai selectă zonă de cumpărături sau de școli și grădinițe de top.

Accesul spre GREENFIELD Băneasa se face pe două căi, prin Aleea Teișani cu intrare din DN1 București – Ploiești, sau pietonal, prin strada Vadul Moldovei, care face legătura dintre complexul rezidențial și ZOO București (drum închis de Romsilva în data de 07.01.2023 – 2023 – Vezi aici istoricul drumului și Deblocarea accesului). Urmează să adaugăm căi suplimentare de acces, pe măsură ce cartierul se dezvoltă. Astăzi, acestea sunt în faza finală de avizare a documentațiilor PUZ.

Pentru cei care adoră escapadele din weekend, GREENFIELD Băneasa este locația ideală. Fără a traversa întregul oraș, ajungi imediat pe oricare dintre cele trei autostrăzi, datorită accesului imediat în Șoseaua de Centură.

În plus, aeroportul Henri Coandă este la 10 minute distanță, astfel în Greenfield ești cu o oră mai aproape de orice colț al lumii.

Transport

În cartier există un terminal STB modern care asigură accesul rezidenților la transportul public de călători al Municipiului București. Linia 203 face legătura între Greenfield și stația de metrou Piața Victoriei.

În viitorul apropiat, conform informațiilor publice existente pe site-ul Metrorex, Magistrala 6 de metrou va lega rețeaua existentă cu aeroportul Otopeni. Vor fi amplasate stații de metrou în apropierea ansamblului rezidențial GREENFIELD Băneasa, în dreptul centrului comercial Băneasa Shopping City, Ambasadei SUA, Liceului Francez, respectiv podul Otopeni.

Au început deja lucrările. Data estimativă la care linia de metrou va fi funcțională este finalul anului 2027. Această linie nouă va aduce beneficii semnificative pentru comunitatea noastră, facilitând accesul rapid către zone importante din oraș.

Arată mai mult
VideoBG Placeholder