Locație

Hartă

București, Sector 1, Drumul Pădurea Neagră

De când faci stânga pe lângă Gradina Zoologică, în fața ta se deschide o alee ce șerpuiește ușor prin Pădurea Băneasa. Pășești printre copacii deși și verzi, inspiri aerul curat și te îndrepți spre capătul aleii.

Ai senzația că nu mai ești în București și că te-ai rătăcit în mijlocul pădurii. Dar, la un moment dat, după numai câteva minute se deschide pe neașteptate un oraș diferit de tot ce există în București, o combinație unică de arhitectură modernă minimalistă, stil de viață excepțional și un peisaj natural spectaculos, un oraș îmbrățișat de pădure.

Ai ajuns ACASĂ, în ansamblul rezidențial Greenfield! Priveliștea este unică! Parcă ritmul alert al vieții încetinește, iar atmosfera îndeamnă la liniște.

Drum Acces

Poziția privilegiată a Ansamblului Greenfield, în zona de Nord, permite accesul rapid către orice punct de interes, fie că e vorba de zona de business a orașului, de cea mai selectă zonă de cumpărături sau de școli și grădinițe de top.

Accesul spre Greenfield se face pe două căi, prin Aleea Teișani cu intrare din DN1 București – Ploiești, sau pietonal, prin strada Vadul Moldovei, care face legătura între complexul rezidențial și ZOO București (drum închis de Romsilva în data de 07.01.2023Vezi aici istoricul drumului). Urmează să adaugăm căi suplimentare de acces, pe măsură ce cartierul se dezvoltă. Astăzi, acestea sunt în faza finală de avizare a documentațiilor PUZ. Vezi detalii.

Pentru cei care adoră escapadele din weekend, locația Greenfield este ideală. Fără a traversa întregul oraș, ajungi imediat pe oricare dintre cele trei autostrăzi, datorită accesului imediat în Șoseaua de Centură.

În plus, aeroportul Henri Coandă este la 10 minute distanță, astfel în Greenfield ești cu o oră mai aproape de orice colț al lumii.

Transport

În cartier există un terminal STB modern care asigură accesul rezidenților la transportul public de călători al Municipiului București. Linia 203 face legătura între Greenfield și stația de metrou Piața Victoriei.

Conform planului de urbanism aprobat, în apropierea școlii și a grădiniței vor fi construite, pe 2 terenuri puse la dispoziție cu titlu gratuit municipalității, un terminal STB, diverse alte funcțiuni publice și o subunitate ISU care să deservească întreaga zonă de Nord a Capitalei. Pentru execuția acestor funcțiuni și elemente de infrastructură, am alocat un buget de peste 3 milioane de euro (fără TVA).

În viitorul apropiat, conform informațiilor publice existente pe site-ul Metrorex, Magistrala 6 va lega rețeaua existentă cu aeroportul Otopeni. Vor fi amplasate stații de metrou în apropierea ansamblului rezidențial Greenfield, în dreptul centrului comercial Băneasa Shopping City, Ambasadei SUA, respectiv Liceului Francez.

Arată mai mult
VideoBG Placeholder