Căi de acces suplimentare în Ansamblul Rezidențial Greenfield

22iul.2020 Căi de acces suplimentare în Ansamblul Rezidențial Greenfield

Odată cu creșterea numărului de locuitori din ansamblul rezidențial Greenfield Băneasa cresc și nevoile comunității. Iar una dintre cele mai  stringente va deveni cea a căilor de acces în cartier. Conștienți de acest fapt, venim de fiecare dată în întâmpinarea acestor nevoi, dornici ca împreună să facem din Greenfield Residence un model de stil de viață și cooperare între cetățeni, dezvoltator imobiliar și autorități publice.

De aceea, în Decembrie 2019 am obținut, de la Primăria Municipiului București, avizul favorabil pentru PUZ Aleea Teișani - Drumul Pădurea Neagră nr. 55-64, în  vederea extinderii cartierului și a beneficiilor locatarilor. Astfel, pe lângă donarea terenului pentru construcția unei grădinițe și a unei școli publice, am alocat peste 1 milion de euro (fără TVA) pentru extinderea rețelelor de utilități publice ce vor deservi și alte zone aflate în vecinătatea cartierului Greenfield. 

De asemenea, vom construi imobile cu amprentă redusă de CO2, spații verzi mult mai mari față de normativele legale, și analizăm implementarea unor soluții de tip smart city și wellness. În acest sens, va fi construit un centru comunitar cu funcțiuni comerciale, de servicii și sportive. Planificat a fi gata până în 2022 centrul va avea suprafața de 21.500 mp și va oferi locuitorilor servicii și facilități recreative complete, incluzând SPA, bazin semiolimpic, piscină acoperită și descoperită, terenuri de sport, restaurant, supermarket și bancă.

Nu am neglijat nici construirea căilor suplimentare de acces în proximitate. În acest sens, am achiziționat suprafețe noi de teren pentru construcția acestora, proiect a cărui valoare totală se ridică la suma de 1,5 miliane Euro. În prezent, aceste terenuri se află în faza finală de avizare a documentațiilor PUZ, iar urmare a îndeplinirii cerințelor legate de urbanism, pe aceste terenuri vor fi construite cele trei căi de acces suplimentare care, împreună cu Aleea Teișani și Vadul Moldovei, vor asigura un acces modern și facil tuturor rezidenților din Greenfield, astfel:

-      prima dintre ele va fi la intersecția Aleii Teișani cu breteaua DN1 și a intersecției acesteia cu Centura Bucureștiului (DNCB);

- a doua va fi amplasată în apropierea km 13 al DNCB, în dreptul podului hobanat;

- a treia va fi amplasată în zona centrului comercial Greenfield Plaza, mai exact în apropierea km 14 al DNCB;

Odată finalizate, toate cele trei căi de acces vor fi trecute cu titlu gratuit în domeniul public. Vom continua și pe viitor să ne implicăm activ și să venim în întâmpinarea nevoilor clienților noștri, convinși că doar împreună vom putea crea o frumoasă comunitate rezidențială preocupată nu doar de propriile nevoi, ci și de ale celorlalți și, mai ales, de cele ale naturii din jur.

Căi de acces suplimentare în Ansamblul Rezidențial Greenfield Baneasa

Programează o vizionare

VideoBG Placeholder