Natura

04iul.2024 Jocurile copilariei de altadata. Iti mai amintesti cum era…?
Copilăria este o perioadă magică din viața fiecăruia, iar jocurile copilariei de altadata ne-o rememorăm mereu cu drag. Experiențele trăite în primii ani..
13iun.2024 Beneficiile pe care le aduce natura în dezvoltarea copiilor
Într-o lume dominată de tehnologie și aglomerația vieții urbane, natura reprezintă un refugiu indispensabil pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor. Studiile arată că expunerea..
04apr.2024 Pădurea Băneasa: Oaza de Vindecare din nordul Bucureștiului
Poluarea aerului a fost un factor major de risc în România, contribuind la peste 17.000 de decese în 2019. Calitatea aerului din orașe..
17nov.2022 10 activități de toamnă în aer liber pentru copii
Deși zilele lungi și însorite de vară par anume făcute pentru a hoinări și a explora, nici toamna nu se lasă mai prejos..
23iun.2022 Împreună ne dezvoltăm sănătos
Nordul capitalei, în special zona Băneasa, ajunge să fie printre preferințele celor ce sunt în căutarea unei locuințe, datorită proximității față de cele..
30mai2022 Cum integrează ansamblul Greenfield Băneasa conceptul de Home Wellbeing
Mai nou, dezvoltatorii din domeniul imobiliar acordă un interes deosebit perspectivei de viitor a comunităților construite. Așadar, aceștia se străduiesc să creeze, pe..
04mai2022 Beneficiile pe care o pădure le aduce împrejurimilor
Pădurea și influența ei asupra calității vieții într-un mediu urban Efectul pozitiv al pădurilor asupra orașelor din imediata apropiere O pădure este o..
26nov.2021 În ce cartier și-ar dori Moș Crăciun să locuiască
Ai uitat cum arată entuziasmul, bucuria, speranța pe chipul unui om? Vorbește-i de Crăciun. Orice suflet de copil îți va spune cu convingere..
VideoBG Placeholder

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent cu noutățile, evenimentele și promoțiile noastre.

Niciodată nu vom divulga adresa ta de email și nu vom face spam. Făcând click pe „Trimite”, ești de acord cu Termeni și Condiții și Nota de informare