Natura

17nov.2022 10 activități de toamnă în aer liber pentru copii
Deși zilele lungi și însorite de vară par anume făcute pentru a hoinări și a explora, nici toamna nu se lasă mai prejos..
23iun.2022 Împreună ne dezvoltăm sănătos
Nordul capitalei, în special zona Băneasa, ajunge să fie printre preferințele celor ce sunt în căutarea unei locuințe, datorită proximității față de cele..
30mai2022 Cum integrează ansamblul Greenfield Băneasa conceptul de Home Wellbeing
Mai nou, dezvoltatorii din domeniul imobiliar acordă un interes deosebit perspectivei de viitor a comunităților construite. Așadar, aceștia se străduiesc să creeze, pe..
04mai2022 Beneficiile pe care o pădure le aduce împrejurimilor
Pădurea și influența ei asupra calității vieții într-un mediu urban Efectul pozitiv al pădurilor asupra orașelor din imediata apropiere O pădure este o..
26nov.2021 În ce cartier și-ar dori Moș Crăciun să locuiască
Ai uitat cum arată entuziasmul, bucuria, speranța pe chipul unui om? Vorbește-i de Crăciun. Orice suflet de copil îți va spune cu convingere..
02iul.2021 Cum să amenajezi casa în spiritul Home Wellbeing?
Institutul Regal al Arhitecților Britanici (RIBA), a descoperit în cadrul Cercetării Fericire prin Design, că majoritatea (aprox 70%) dintre respondenții unui studiu cred..
02iul.2021 HomeWellbeing la superlativ în GREENFIELD Băneasa
Starea de bine acasă înseamnă atât perimetrul locuinței, cât și imediata proximitate, facilitățile pe care le ai la dispoziție, accesibilitatea către acestea și..
02iul.2021 Cum creezi HomeWellbeing de la zero?
Fie că ești în căutarea primei locuințe sau te-ai decis că vrei o locuință mai mare sau un cartier mai ofertant din punct..
VideoBG Placeholder