Home Wellbeing – Un nou concept de locuire pus în practică lângă Pădurea Băneasa: Panoramic Apartments

13mai2020 Home Wellbeing – Un nou concept de locuire pus în practică lângă Pădurea Băneasa: Panoramic Apartments

Prezentul face o invitație întru restabilirea valorilor și reevaluarea priorităților de viață. Izolarea a activat o nevoie aparte de home wellbeing, iar dezvoltatorul imobiliar Impact este pregătit să răspundă noilor așteptări de locuire. Astfel, dezvoltă în Greenfield primele apartamente cu priveliște panoramică asupra zonei de nord a capitalei, în apropiere de liziera pădurii, întregind criteriile de wellbeing caracteristice stilului de viață din cadrul cunoscutului ansamblu rezidențial.

 

Conceptul de Home Wellbeing in cartierul rezidential de langa Padurea Băneasa Greenfield

Home Wellbeing - este un concept multidimensional care se referă la calitatea vieții unei persoane în raport cu locuința sa și implică: starea de a fi confortabil, sănătos sau fericit prin prisma experienței de locuire.  

 

Impact Developer & Contractor dorește să îmbunătățească în mod considerabil viața oamenilor pentru care construiește și lansează un nou produs în cel mai mare ansamblu rezidențial din Sectorul 1.  

 

Proiectarea și calitatea unei locuințe în particular, dar și a unui cartier în ansamblul său, sunt un contribuitor esențial la sănătatea și bunăstarea rezidenților, de aceea, noile blocuri Panoramic Apartments din Greenfield Residence aduc parametrii de proiectare meniți să îmbunătățească nivelul de calitate a vieții prin prisma eco-soluțiilor găsite, a gradului de luminozitate din apartamente și a unei noi perspective de relaxare, în aer liber, din confortul locuinței.  

Conceptul de Home Wellbeing in cartierul rezidential de langa Padurea Băneasa Greenfield

 

Dovezile arată că soluțiile de proiectare, cum ar fi o mai bună luminozitate a locuințelor, prin ferestre mari, inteligent orientate reduc consumul de energie și emisiile de carbon, în timp ce o bună ventilație și asigurarea unui spațiu deschis, generează un impact pozitiv simultan asupra bunăstării mintale și a sănătății fizice.  

 

Considerarea sănătății și a bunăstării influențează din ce în ce mai mult procesele de cumpărare și luare a deciziilor clienților, mai ales după perioada stării de urgență, când populația a petrecut mare parte din timp doar în casă. În special familiile cu copii sunt cele interesate de homewellbeing, întrucât calitatea locuinței contribuie la bunăstarea copiilor și a timpului petrecut în familie. Studiul lui Coley privind conceptul de home wellbeing în relație cu rezultatele copiilor, susține că o calitate a locuinței are impact în performanțele școlare, spațiul dedicat activităților educaționale fiind o reală necesitate.  

 

mersul pe bicicleta in ansamblul rezidential este relaxant. Conceptul de Home Wellbeing in cartierul rezidential de langa Padurea Băneasa Greenfield

 

În cartierul Greenfield Băneasa, conceptul de wellbeing bifează majoritatea criteriilor specifice: cadru natural cu impact direct asupra sănătății psihice, aer curat și liniște ce contribuie și la odihna corespunzătoare, posibilitatea practicării sportului, parcuri, locuri dedicate activităților sportive și copiilor și apartenența la o comunitate integră. Iar Panoramic Apartments aduce noi avantaje pentru locuitori: soluții green - de reducere a poluării, mai multă luminozitate, parcări subterane, dar și priveliștea deosebită spre și deasupra Pădurii Băneasa, în apropiere de lizieră.  

 

cel mai curat aer din Bucuresti este in ansamblul Greenfield Băneasa. Conceptul de Home Wellbeing in cartierul rezidential de langa Padurea Băneasa Greenfield

 

Desfășurată pe o suprafață de 7811 mp, din care 30% spații verzi, construcția Panoramic Apartments din Greenfield va începe în toamnă și va fi finalizată în 2022. Turnurile vor avea un regim de înălțime de 8 și 9 etaje, totalizând 109 apartamente: studiouri, apartamente cu 2, 3 și 4 camere.  

 

Într-un cadru natural veritabil, blocurile Panoramic Apartments dau startul pentru Noul Greenfield, dezvoltă conceptul de wellbeing pe toate planurile și devin construcțiile simbol ale cartierului.  

 

Început în 2007, Greenfield Residence, cel mai amplu proiect rezidențial din Sectorul 1, se desfășoară pe o suprafață totală de 600,000 mp și are planificate peste 7000 de locuințe dezvoltate în etape, până în anul 2028. În curând, cartierul va dezvolta un centru comunitar, care va include școală, grădiniță, stație STB și strip mall, o zonă office, și cel mai mare spațiu de wellness, de 3800 mp, incluzând sală de sport 1100 mp, și 2700 mp pentru SPA-uri și piscină interioară și exterioară.  

 

Beneficiază de oferta de lansare și fii printre primii 20 de proprietari ce vor fi cu adevărat privilegiați să aibă vedere panoramică deasupra pădurii.  

Programează o vizionare

VideoBG Placeholder