Servicii

Finanțare

Soluții de creditare în cel mai scurt timp posibil

Divizia noastră de brokeraj de credite bancare colaborează cu cele mai importante instituții financiare din România. De la înființare și până în prezent, avem peste 640 de clienți finanțați și cu siguranță, vom găsi și pentru tine cea mai bună soluție de creditare pentru apartamentul dorit. Pentru aceste servicii Comisionul de consultanță este ZERO.

În prezent lucrăm cu Banca Transilvania, Unicredit, BCR, Alpha Bank, BRD, First Bank, Libra Bank, CEC Bank, Garanti Bank. Pe viitor, ne propunem o colaborare si cu OTP.

 

Pe viitor, ne propunem o colaborare si cu OTP.

 

Avantaje finanțare

Eficientizarea timpului tău

Soluție completă, în funcție de nevoile tale

ZERO comision consultanță

Cel mai scurt timp până la obținerea creditului

Colaborare cu cele mai importante instituții financiar-bancare

Transparență totală privind costurile de creditare

Profesionalism

Confidențialitate

Deplasare la dumneavoastră

Design Interior

De mai bine de 7 ani, departamentul nostru de Design Interior oferă un serviciu profesional personalizat de consultanță în design interior, gratuit pentru clienți, propunându-si să răspundă nevoilor fiecărui client și să creeze un proiect de amenajare interioară adaptat până la cele mai mici detalii.

Pasiunea noastră pentru locuințe începe încă din faza de proiectare, când alegem materialele, continuă cu fundația și construcția imobilului și se încheie cu proiectul de design interior. Credem că a construi și a amenaja o locuință este o adevarată artă. O locuință îți poate oferi confort, inspirație, liniște și îți poate aduce echilibrul și energia pozitivă de care ai nevoie.

Inovație, modernitate și confort, sunt caracteristicile proiectelor noastre de design interior dezvoltate în colaborare cu furnizori de top. Știm cât de dificile și consumatoare de timp pot fi amenajările interioare, iar un specialist în design interior va ști cum să facă magie și să transforme orice spațiu într-unul perfect funcțional și excelent vizual.

Colaborarea cu furnizorii de top asigură o aliniere permanentă la tendințele globale în designul interior, iar atenția pentru detalii și nevoile clientului se manifestă în cadrul fiecărui proiect.

Arată mai mult

Avantaje design interior

Timp câștigat

Soluții personalizate

Consiliere gratuită

Administrare

Servicii de Administrare

Prin firma Spatzioo, compania de administrare a proiectelor dezvoltate de IMPACT Developer & Contractor, realizăm diverse servicii post-achiziție, precum servicii de administrare și întreținere, pentru a facilita organizarea în cartier. Astfel, efectuăm activități de management care pot viza: paza în ansamblu, înțreținerea spațiilor verzi, curațenia și mentenanța oferită apartamentelor, pe perioada garanției. Împreună cu asociatiile de proprietari veghem la adminstrarea optimă a unui ansamblu rezidential modern, cu un standard european de locuire.

SPATZIOO oferă următoarele servicii de administrare:

Mentenanță preventivă și corectivă

Eficientizare energetică

Gestionarea lucrărilor care fac obiectul garanțiilor

Recepție, securitate, pază și protecție 24/7

Echipe mobile de intervenție tehnica 24/7

Servicii de curățenie și igienizare, deszăpezire

Servicii de urmărire a comportamentului în timp a constuctiițor conform prevederilor din Cartea Construcției

Adminstrare financiar – contabilă

VideoBG Placeholder