Home Wellbeing

12sept.2024 Anunț important pentru locuitorii cartierului GREENFIELD Băneasa din Sectorul 1!
A început turnarea fundației pentru școala de stat din GREENFIELD Băneasa. Astăzi, 12 septembrie, lucrările la complexul educațional din GREENFIELD Băneasa au marcat..
22iun.2024 Piscina din GREENFIELD Băneasa și alte activități sportive și recreative
În GREENFIELD Băneasa din sectorul 1 al Bucureștiului, îți oferim o experiență completă de wellness și fitness. Cu piscină interioară și exterioară, inclusiv..
10mai2024 De ce să alegi un apartament certificat BREEAM Excellent?
Sustenabilitate – unul dintre cele mai dezbătute subiecte la momentul actual. Peste tot în jurul nostru se vorbește despre tranziția către sustenabilitate, în..
26apr.2024 Studio modern de vânzare în Sectorul 1 | Vedere Pădure | Facilități Premium | GREENFIELD Băneasa
Mergem astăzi la o plimbare în noile blocuri din GREENFIELD Băneasa alături de Livia Marin, consultant de vânzări cu o experiență de aproape..
04apr.2024 Pădurea Băneasa: Oaza de Vindecare din nordul Bucureștiului
Poluarea aerului a fost un factor major de risc în România, contribuind la peste 17.000 de decese în 2019. Calitatea aerului din orașe..
07feb.2024 Legătură directă între Cartier Greenfield și Piața Victoriei
Începând cu data de 3 februarie 2024, linia 203 va suferi modificări semnificative în conformitate cu comunicatul emis de TPBI. Astfel, traseul liniei..
22sept.2023 IMPACT introduce Trotinete Electrice Lime în GREENFIELD Băneasa pentru un cartier mai verde
Un Pas Semnificativ către Sustenabilitate în GREENFIELD Băneasa IMPACT, dezvoltatorul cartierului GREENFIELD Băneasa, a mai făcut un pas important către un mediu sustenabil..
22nov.2022 Home Wellbeing – Cum influențează natura stănătatea mintală?
Urbanizarea și Impactul Asupra Sănătății Mintale Mai mult de jumătate din populația lumii trăiește acum în zone urbane, iar sociologii spun că până..
VideoBG Placeholder

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent cu noutățile, evenimentele și promoțiile noastre.

Niciodată nu vom divulga adresa ta de email și nu vom face spam. Făcând click pe „Trimite”, ești de acord cu Termeni și Condiții și Nota de informare