Home Wellbeing

22sept.2023 IMPACT introduce Trotinete Electrice Lime în GREENFIELD Băneasa pentru un cartier mai verde
IMPACT, dezvoltatorul cartierului GREENFIELD Băneasa, a mai făcut un pas important către un mediu sustenabil și o comunitate eco-conștientă. Cu inițiativa coordonată de..
22nov.2022 Home Wellbeing – Cum influențează natura stănătatea mintală?
Mai mult de jumătate din populația lumii trăiește acum în zone urbane, iar sociologii spun că până în 2050 această proporție va fi..
17nov.2022 10 activități de toamnă în aer liber pentru copii
Deși zilele lungi și însorite de vară par anume făcute pentru a hoinări și a explora, nici toamna nu se lasă mai prejos..
15nov.2022 Homeschooling, unschooling sau worldschooling? Educația de “acasă” nu doar până la 7 ani.
Încă de când plănuiesc să își întemeieze o familie, în mintea viitorilor părinți încep să se nască tot felul de întrebări despre educația..
07nov.2022 Home Wellbeing – Influența mediului asupra dezvoltării copiilor
Un studiu publicat de Organizația Mondială a Sănătății în anul 2018 atragea atenția asupra câtorva date importante: 93% dintre copiii din întreaga lume..
30mai2022 Cum integrează ansamblul Greenfield Băneasa conceptul de Home Wellbeing
Mai nou, dezvoltatorii din domeniul imobiliar acordă un interes deosebit perspectivei de viitor a comunităților construite. Așadar, aceștia se străduiesc să creeze, pe..
02iul.2021 Cum să amenajezi casa în spiritul Home Wellbeing?
Institutul Regal al Arhitecților Britanici (RIBA), a descoperit în cadrul Cercetării Fericire prin Design, că majoritatea (aprox 70%) dintre respondenții unui studiu cred..
02iul.2021 HomeWellbeing la superlativ în GREENFIELD Băneasa
Starea de bine acasă înseamnă atât perimetrul locuinței, cât și imediata proximitate, facilitățile pe care le ai la dispoziție, accesibilitatea către acestea și..
VideoBG Placeholder