s

Greenfield Băneasa este un cartier unic în București care îmbunătățește considerabil viața locuitorilor.

DESCOPERĂ

un concept integrat de Home Wellbeing.

Person Swimming in educational units
Person Swimming in educational units

Aproape de tot ce ai nevoie

Salvezi timp. În Greenfield Băneasa ești la maximum 500m distanță de Wellness Club (piscine, saune, masaj, squash, clase de grup), centrul comercial Greenfield Plaza, 9.500mp de parcuri private, acces securizat 24/7, unități educaționale.

Vezi Galerie imagini Camera icon

Cartierul îmbrățișat de pădure

Cum ar fi să trăiești în GREENFIELD Băneasa, singurul cartier îmbrățișat de 900 ha de pădure, în care te bucuri zilnic de aer curat și savurezi în liniște fiecare apus de soare?

Vezi Galerie imagini Camera icon
Family
Tree that gives fresh air
Community of people
Community of people

Parte din povestea ta

Ți-ar plăcea să faci parte dintr-o comunitate tânără, activă și educată? Să ai vecini de calitate cu care împărtășești aceleași pasiuni și valori? Atunci locul tău este în GREENFIELD Băneasa.

Vezi Galerie imagini Camera icon

Siguranță și confort

Cât de mult contează pentru tine calitatea? Locuințele din Greenfield Băneasa sunt construite astfel încât să te simți în siguranță, în timp ce ai intimitate și confort. Cerificarea BREEAM Excellent asigură o eficiență energetică ridicată și costuri reduse.

Vezi Galerie imagini Camera icon
Secure housing in the city
Secure housing in the city

București, Sector 1,
Drumul Pădurea Neagră

De când faci stânga pe lângă Grădina Zoologică, în fața ta se deschide o alee ce șerpuiește ușor prin Pădurea Băneasa. Pășești printre copacii deși și verzi, inspiri aerul curat și te îndrepți spre capătul aleii.

Ai senzația că nu mai ești în București și că te-ai rătăcit în mijlocul pădurii. Dar, la un moment dat, după numai câteva minute se deschide pe neașteptate un oraș diferit de tot ce există în București, o combinație unică de arhitectură modernă minimalistă, stil de viață excepțional și un peisaj natural spectaculos, un oraș îmbrățișat de pădure.

Ai ajuns ACASĂ, în ansamblul rezidențial Greenfield! Priveliștea este unică! Parcă ritmul alert al vieții încetinește, iar atmosfera îndeamnă la liniște.

Google Maps

Apartamente

Greenfield
studio dublu

Alege un stil de viață energic, ambițios și plin de vise, într-un interior cool.

Disponibil și în varianta cu grădină
 • Suprafață construită

  62m2 - 69m2

 • Suprafață terase

  10m2

Apartamente

Greenfield
2 camere

Alege o schimbare revigorantă de ritm și de viață. Sărbătorește acest succes într-o locuință elegantă, cu zone vitrate mari, contemporane, inundate de lumină naturală.

Disponibil și în varianta cu grădină
 • Suprafață construită

  73m2 - 88m2

 • Suprafață terase

  9m2 - 73m2

Apartamente

Greenfield
3 camere

Alege un apartament atent construit, gândit pentru iubitorii de natură, eleganță și confort. O locuință plină de vitalitate și strălucire care asigură o dezvoltare armonioasă pentru întreaga familie.

Disponibil și în varianta cu grădină
 • Suprafață construită

  98m2 - 108m2

 • Suprafață terase

  8m2 - 99m2

Construim comunități de peste 30 de ani.

Credem în arta de a construi. Credem în arta de a trăi. Credem că locuințele pot oferi confort, pot inspira și pot aduce echilibru și energie. Credem că fiecare casă trebuie construită cu pasiune și perspectivă. Proiectele noastre se nasc din aceste credințe, pentru a îmbrățișa povestea ta, în armonie sublimă.

Misiunea noastră este de a avea un impact pozitiv asupra vieții oamenilor, dezvoltând comunități cu accent pe sustenabilitate, eficiență și bunăstare.

Experiența de peste 30 de ani ne validează perspectivele și planurile de construire a unor proiecte îndrăznețe în orașele mari ale țării: București, Constanța și Iași.

www.impactsa.ro

Birou vânzări

Greenfield Băneasa, Drumul Pădurea Mogoșoaia 31-41, Sector 1, București 014043

Vezi indicații pe hartă

greenfield | greenfieldresidence.ro

0735.509.683

Vrei să vezi ce înseamnă
să locuiești în Greenfield?

Solicită o vizionare și te contactăm în cel mai scurt timp.

Cererea a fost trimisa cu succes!
Alege tipul de locuință:
Date personale:
Solicită
o vizionare!