Blog

Impact Developer & Contractor S.A. („Impact”) (simbol bursier IMP), primul dezvoltator imobiliar înființat în România și totodată prima companie imobiliară listată la Bursa..
Te-ai hotărât să îți achiziționezi un apartament nou în Iași și, cu siguranță, a apărut acea dilemă specifică cumpărătorilor care își iau în..
Cu ocazia Zilei Tineretului, Consiliul Tineretului din România a publicat concluziile studiului „Tineri după pandemie: Oraşe Fericite” care a fost realizat pe un..
Să găsești o locuință poate deveni un maraton sau un calvar, iar, în fața unei investiții de o asemenea amploare, decizia de a..
Cum ar trebui să arate un cartier rezidențial în 2022? Un complex rezidențial de succes este despre locul unde oamenii trăiesc în liniște..
Până la primirea cheilor, blocăm prețul pentru tine! Până la primirea cheilor, blocăm prețul pentru tine!  Rezervă azi și dacă îți schimbi planurile..
„Respirăm aerul de sub fluturi” este o metaforă a lui Ion Lotreanu, un gând frumos care care ascunde un adevăr incontestabil – calitatea..
În 2020, IMPACT a realizat un studiu legat de natalitatea înregistrată în Greenfield Băneasa, cel mai mare cartier în zona de nord a..