Comunitate

Spații comerciale

Grădiniță și after school

Spații de recreere

Piscină interioară

Locuri de joacă

Acces securizat

Greenfield Copou este proiectat să devină cea mai mare comunitate rezidențială din Iași. Iar acest statut nu este dat de numărul doar de apartamente livrate ci de mixul de facilități, de spațiile largi de promenadă din interiorul cartierului, de atenția acordată poziționării blocurilor pentru a asigura un grad optim de însorire și de misiunea companiei de a avea un impact pozitiv asupra vieții oamenilor, dezvoltând comunități cu accent pe sustenabilitate, eficiență și bunăstare.

Piscină interioară

Zona comunitară gazduiește o piscină interioară la care vor avea acces toți rezidenții pentru relaxare și practicarea înotului. Este una dintre cele mai solicitate facilități dintr-o comunitate rezidențială fiind o zonă în care locatarii pot practica sportul într-un mod relaxant.

Locuri de joacă

Chiar dacă în interiorul ansamblului este proiectată o grădiniță și un after school, suplimentar, vor fi amenajate două locuri de joacă pentru cei mai mici dintre rezidenți cu acces liber pentru toți copiii. Zona este îngradită iar mobilierul și echipamentele pentru joacă sunt adaptate pentru cei mici.

Grădiniță și after school

Construim azi comunitățile de mâine. Iar copiii reprezintă acel ‘’mâine‘’ pentru care existența unei grădinițe și a unui spațiu after school, aproape de casă, unde să învețe și să se joace în siguranță, unde părinții să îi știe protejați cât sunt la serviciu, contribuie substanțial la bunăstarea întregii comunități.

Spații de recreere

Un club de sport și relaxare este spațiul perfect pentru a petrece timp de calitate, aproape de casă, alături de prieteni. Facilitatea pusă la dispoziție rezidenților Greenfield Copou este localizată aproximativ în centrul ansamblului cu acces facil pentru toți locatarii ce vor să își mențină un stil de viață sănătos.

Spații comerciale

Pe o suprafață de aproximativ 533 de mp vor funcționa spații comerciale dedicate comunității Greenfield Copou. O zonă cu bunuri de larg consum și servicii alături de un mic restaurant sunt facilități care contribuie la crearea unui mediu confortabil pentru rezidenți având în apropiere magazinele de care au nevoie.

Acces securizat

În Greenfield Copou Residence intrarea se face prin 3 zone securizate, cu barieră, care asigură atât o fluidizare a traficului cât și acces facil în orice zonă a comunității. Suplimentar, la fiecare bloc, există acces cu cartelă și video-interfon.