Locație

Hartă

‘’Copou‘’ este mai mult decât o zonă emblematică a Iașului. Încărcătura istorică și poziționarea deasupra orașului fac din aceasta zonă o locație cu suflet, care are o poveste ce așteaptă să fie continuată de cei ce vor alege să facă din Greenfiled, ACASĂ: locul care iți aparține și căruia îi aparții. De aici și responsabilitatea IMPACT SA de a dezvolta nu doar un asamblul rezidențial ci o comunitate. O dezvoltare care să se integreze în zonă, să intre în armonie cu natura, să foloseasca principiile sustenabilitații ca valori în sine pentru confortul rezidenților.

Acces

Principalul acces către Greenfield Copou se realizează prin Strada Viticultori întreaga comunitate aflandu-se la doar 15 minute traseu auto de centrul orașului și de zona Palas Mall. Prin Aleea Mihail Sadoveanu esti la câteva minute distanță de Rondul Copou, capătul de linie mijloacele de transport în comun.

Împrejurimi

La câteva minute distanță se află Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară, Universitatea Alexandru Ioan Cuza și prestigioasele Licee Grigore Moisil, Mihai Eminescu, Garabet Ibrăileanu. Parcul Expoziției și Grădina Copou, unde vă puteți bucura de aerul curat și de spațiile dedicate sportului sau aleile liniștite ale Grădinii Botanice sunt zone aflate în imediata apropiere. O localizare de excepție care aduce valoare nu doar rezidenților ci insăși orașului.

Arată mai mult