Dezvoltator

Scurt Istoric

IMPACT are o istorie de 30 de ani, fiind prima companie privată de imobiliare înființată prin subscripție publică, în 1991. Compania a fost primul dezvoltator din zona de Nord a Bucureștiului, în Pipera, unde a construit comunități în ansambluri rezidențiale de vile până la începutul anilor 2000, pentru ca mai apoi, în perioada 2001-2010 să extindă același concept în Oradea, Constanța sau Ploiești. În anul 2007, compania a pornit cel mai mare proiect din portofoliu, Greenfield Băneasa, care la finalizare în 2030 va avea un total de 6.839 de unități. Mai multe detalii despre pe www.impactsa.ro

Greenfield Baneasa

Situat în Sectorul 1 al Bucureștiului, în vecinatatea Pădurii Băneasa, Greenfield Băneasa aduce o combinație unică de arhitectură modernă minimalistă, stil de viață excepțional și un peisaj natural spectaculos. Locația unică, reprezentată de un mediu liniștit și calitatea superioară a aerului, fac din Greenfield Băneasa locul ideal pentru familii cu copii, iubitorii de activități în natură și, în general, pentru oamenii interesați de un stil de viață sănătos. www.greenfieldresidence.ro/baneasa/

LUXURIA

Primul proiect rezidențial din București cu certificare Breeam Excellent, LUXURIA îmbie la o nouă filosofie de viață.

Localizat în sectorul 1, zona Expoziției, ansamblul este conceput pentru a satisface cele mai înalte așteptări de calitate a vieții prin confortul și facilitățile oferite: arhitectură și finisaje de excepție, parcări subterane, 9.650 mp de spațiu verde, centre de fitness, locuri de joacă pentru copii, recepții disponibile 24/7.

Modern si exclusivist, LUXURIA ofera un stil de viata select si un cadru de lux prin fiecare detaliu. Mai multe detalii pe: www.luxuria-residence.ro

BOREAL PLUS

Boreal este o poveste reală construită de Impact și însuflețită de fiecare familie care a ales să trăiască mai bine, mai frumos, acordându-ne votul de încredere într-o alegere cu semnificație.

De aproape 30 de ani construim locuințe care îmbrățișează povești de viață și astfel, punem bazele unui parteneriat pe termen lung. Dezvoltăm proiecte la nivel național, dar dorul de mare și nostalgia pentru tot ce înseamnă Boreal, primul ansamblu rezidențial construit în Constanța după 1989, ne-a motivat să dăm start proiectului BOREAL PLUS, ce cuprinde 18 vile elegante și 9 blocuri de apartamente și un plus de confort și facilități în zonă, printre care: noi spații verzi amenajate, un magazin Kaufland, grădiniță, parc cu locuri de joacă pentru copii, dar și spații comerciale.

Fiecare familie are nevoie de un loc în care să se dezvolte, să viseze, pe care să-l numească „ACASĂ”. Exact ce oferă BOREAL PLUS: un mediu minunat în care familiile se dezvoltă, în perfectă armonie cu natura. Mai multe detalii despre BOREAL PLUS, pe: www.boreal-plus.ro

Spatzioo

SPATZIOO este compania de administrare a proprietăților dezvoltate de IMPACT Developer & Contractor și brokerul oficial pentru închirieri rezidențiale și comerciale.
Astfel, echipa de profesioniști SPATZIOO, cu angajați proprii, dedicați proiectelor IMPACT, gestionează întreaga logistică de administrare a unei proprietăți, fie că vorbim de apartament, casă, birou sau spațiu comercial.
Cu SPATZIOO, proprietarul își maximizează profitul generat din închiriere prin optmizarea costurilor și limitarea pierderilor, căștiga timp pe care îl poate folosi în interes personal sau de afaceri și nu mai are grija întreținerii proprietății sale.
SPAZIOO pregătește toate materialele pentru listarea proprietății spre închiriere, găsește chiriașul, se ocupa de toate aspectele juridice, de întreținerea și optimizarea costurilor. www.spatzioo.ro

Sustenabilitate

Construit folosind cel mai înalt standard de locuire pe segmentul de locuințe accesibile, Greenfield va deveni cel mai mare proiect verde din Europa de Est prin utilizarea pe scară largă a energiei regenerabile, prin emisiile reduse și gestionarea eficientă și sustenabilă a apei și deșeurilor.

Detalii Construcție

Responsabilitate Socială

Credem în puterea exemplului și în formarea tinerei generații așa că promovăm și ne implicăm ca parteneri activi în evenimente ce susțin tradițiile și valorile, în activități educaționale și acțiuni de voluntariat ce îndeamnă locuitorii să trăiască în armonie cu natura. Susținem în același timp și un stil de viață sănătos, ce pune accent pe păstrarea condiției fizice și pe beneficiile activităților părinte-copil, în aer liber.

Evenimente CSR