Stil de viață

În Greenfield, te regăsești, te încarci și revii acasă

Fericirea nu este și nu a fost niciodată solitară. Ea poate fi simțită, înțeleasă sau trăită doar alături de celălalt, doar în comunitate, doar raportându-ne la împreună. Iar dacă acesta este demersul în viața de zi cu zi sau în zona de business, indiferent de domeniul în care activezi, nu ai decât de câștigat. Este și direcția urmată de peste 30 de ani IMPACT prin proiectele rezidențiale pe care le dezvoltă. Succesul cartierelor, în București, Oradea sau Constanța se datorează coagulării de comunități urbane în care rezidenții au tot ce le trebuie în imediata apropiere, își definesc un stil de viață activ și formează o uniune de oameni cu interese comune.

La Iași, în una dintre cele mai frumoase zone a Capitalei Moldovei, înconjurată de vie, comunitatea Greenfield Copou își propune sa devina ACASĂ pentru cei care cauta starea de bine. Starea de bine nu este doar un concept ci o realitate ce poate fi implementată și asumată. Cum? Avem un proiect care este gândit pană la cele mai mici detalii: de la distanța dintre blocuri astfel încât fiecare apartament sa beneficieze de cât mai mult de lumină naturală, până la sursele de energie regenerabilă de pe acoperișul blocurilor. Avem spații largi pietonale cu locuri de joaca și piste de alergare pentru că toată circulația auto este redirecționată către zona subterană. În momentul în care mixezi grija legată de calitatea constructiei, facilitățile și detalii care fac diferența, ai un proiect câștigător.

Greenfield Copou mai are o particularitate. Este ales de oameni deosebiți care apreciază valoarea unei comunității, a traiului într-un spațiu în care vecinul îți este și prieten. Pentru că, asa cum spuneam la început, fericirea nu este și nu a fost niciodată solitară.

Ce o să-ți placă în Greenfield

Pentru că ești deasupra orașului

Pentru că esti înconjurat de verde

Pentru că respiri aer curat

Construcții de calitate

Apartamente bine gândite

O comunitate cu suflet