Notice: Undefined index: url in /var/www/copou_website/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/classes/seo/class-wpml-seo-headlangs.php on line 53 Notice: Undefined index: code in /var/www/copou_website/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/classes/seo/class-wpml-seo-headlangs.php on line 53 Avantajele de a trăi într-o comunitate verde - Greenfield Copou
Notice: Undefined index: url in /var/www/copou_website/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/classes/language-switcher/class-wpml-ls-model-build.php on line 159 Notice: Undefined index: code in /var/www/copou_website/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/classes/url-handling/class-wpml-endpoints-support.php on line 245 Notice: Undefined index: code in /var/www/copou_website/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/classes/url-handling/class-wpml-endpoints-support.php on line 247 Notice: Undefined index: native_name in /var/www/copou_website/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/classes/language-switcher/class-wpml-ls-model-build.php on line 189 Notice: Undefined index: translated_name in /var/www/copou_website/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/classes/language-switcher/class-wpml-ls-model-build.php on line 198
Notice: Undefined index: url in /var/www/copou_website/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/classes/language-switcher/class-wpml-ls-model-build.php on line 159 Notice: Undefined index: code in /var/www/copou_website/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/classes/url-handling/class-wpml-endpoints-support.php on line 245 Notice: Undefined index: code in /var/www/copou_website/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/classes/url-handling/class-wpml-endpoints-support.php on line 247 Notice: Undefined index: translated_name in /var/www/copou_website/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/classes/language-switcher/class-wpml-ls-model-build.php on line 198

Avantajele de a trăi într-o comunitate verde, în cartierul rezidențial Greenfield Copou din Iași

Avantajele de a trăi într-o comunitate verde, în cartierul rezidențial Greenfield Copou din Iași

Te-ai hotărât să îți achiziționezi un apartament nou în Iași și, cu siguranță, a apărut acea dilemă specifică cumpărătorilor care își iau în serios investițiile de acest fel: unde să fie apartamentul amplasat, în oraș sau într-un cartier rezidențial?  Ei bine, cea mai bună soluție este cea care se potrivește bugetului, nevoilor, scopurilor și gusturilor tale, ce țin de stilul tău de viață. Totuși, oricum am privi situația actuală, cel mai avantajos concept de locuire pentru majoritatea oamenilor este cartierul rezidențial.

Dacă te gândești la această variantă, trebuie să știi că apartamentul tău va fi privat pentru tine și familia ta, dar vei împărți diferite zone cu ceilalți locuitori. De exemplu, complexul rezidențial Greenfield Copou din Iași va avea facilități exterioare precum: piscină, zone de socializare, sală de sport, zone pentru animale de companie, locuri de joacă pentru copii, parcări private, plus alte facilități incluse pe care tu și toți cei care locuiesc acolo le puteți folosi.

De altfel, să investești într-o proprietate înseamnă să ai grijă de viitorul tău și a celor dragi, motiv pentru care viitorul tău apartament din Iași trebuie să fie sigur, rentabil, eficient din punct de vedere energetic și poziționat în așa fel încât studiile de însorire ce stau la baza amplasării să trateze responsabil felul în care iluminatul natural afectează calitatea vieții dintr-un apartament.

Siguranța este cel mai important lucru

Aceasta este una dintre prioritățile celor care caută cea mai bună opțiune de a trăi. Un complex rezidențial garantează protecție nu doar locuitorilor, ci și proprietăților acestora. Datorită sistemului de monitorizare și supraveghere, oamenii sunt mai puțin expuși la riscuri, indiferent de natura acestora. Astfel, având această nevoie de bază satisfăcută, poți să-ți îndrepți atenția spre dezvoltarea ta personală și a familiei tale.

Rentabilitate crescută în viitor

Pentru că, din ce în ce mai mult tindem să devenim mult mai organizați și acordăm o mai mare importanță timpului nostru, locuințele dezvoltate într-un ansamblu rezidențial încep să fie din ce în ce mai apreciate în zilele noastre. Tot mai mulți români aleg această soluție tocmai pentru că au acces la o mulțime de facilități direct din ansamblul rezidențial, reducând semnificativ din cheltuielile și timpul cu transportul. 

Cheltuielile sunt comune
Poți sa iți imaginezi că trebuie să plătești pentru servicii precum supraveghere, parcare, întreținere și utilizarea unor beneficii precum sală de sport, piscină sau parcuri? Într-un complex închis, cheltuielile sunt împărțite și organizate de către administrație care se ocupă de problemele de coproprietate. Acest departament se asigură că fiecare spațiu și zonă este în stare perfectă și funcționează corespunzător.

Comunitatea „verde” promovează valori sănătoase

Să locuiești într-o comunitate „verde” este un privilegiu atât pentru tine, dar mai ales pentru cei mici. Observăm foarte bine efectele nocive pe care poluarea le are asupra noastră și a mediului înconjurător, așa că este extrem de important ca cei mici să învețe, încă de la o vârstă fragedă, cât de importantă este natura și de ce este bine să contribuie la ocrotirea acesteia. În plus, aceștia se vor bucura de o socializare continuă cu cei de vârsta lor și vor deprinde responsabilități într-o societate modernă, precum sortarea și reciclarea gunoiului, practici esențiale pentru un viitor mai curat. Crearea acestor cercuri sociale sănătoase va aduce numai beneficii personale și amintiri grozave în viața ta.

Locuri special amenajate pentru petrecerea timpului liber

Dezvoltatorul proiectului imobiliar Greenfield Copou și-a propus să dezvolte responsabil acest cartier rezidențial, astfel că locuitorii acestuia au diverse posibilități când vor să-și petreacă timpul liber, multe dintre acestea regăsindu-se începutul articolului. Astfel, într-un ansamblu rezidențial atât de complex, te poți bucura de o viață armonioasă și liniștită, fără a trebui mereu să te deplasezi pentru a ajunge la o sală de fitness, piscină sau alte facilități incluse în Greenfield Copou Residence.

Locație unică
În apropierea Grădinii Botanice, „plămânul verde al Iașului”, se construiește Greenfield Copou, unul dintre cele mai importante ansambluri rezidențiale sustenabile din Moldova, cu peste 1.000 de apartamente. O priveliște panoramică asupra Iașului, aerul curat și liniștea zonei sunt argumentele care te vor convinge că ACASĂ poate fi sinonim cu Greenfield Copou.

Nu îți face griji pentru educația copiilor tăi, la câteva minute distanță se află Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară, Universitatea Alexandru Ioan Cuza și prestigioasele Licee Grigore Moisil, Mihai Eminescu, Garabet Ibrăileanu.

Contactează un consultant de vânzări și află toate detaliile proiectului. Acasă are un nou nume: Greenfield Copou Residence. 

Cere mai multe detalii