Notice: Undefined index: url in /var/www/copou_website/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/classes/seo/class-wpml-seo-headlangs.php on line 53 Notice: Undefined index: code in /var/www/copou_website/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/classes/seo/class-wpml-seo-headlangs.php on line 53 Ce trebuie să știi când alegi o locuință - Greenfield Copou
Notice: Undefined index: url in /var/www/copou_website/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/classes/language-switcher/class-wpml-ls-model-build.php on line 159 Notice: Undefined index: code in /var/www/copou_website/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/classes/url-handling/class-wpml-endpoints-support.php on line 245 Notice: Undefined index: code in /var/www/copou_website/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/classes/url-handling/class-wpml-endpoints-support.php on line 247 Notice: Undefined index: native_name in /var/www/copou_website/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/classes/language-switcher/class-wpml-ls-model-build.php on line 189 Notice: Undefined index: translated_name in /var/www/copou_website/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/classes/language-switcher/class-wpml-ls-model-build.php on line 198
Notice: Undefined index: url in /var/www/copou_website/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/classes/language-switcher/class-wpml-ls-model-build.php on line 159 Notice: Undefined index: code in /var/www/copou_website/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/classes/url-handling/class-wpml-endpoints-support.php on line 245 Notice: Undefined index: code in /var/www/copou_website/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/classes/url-handling/class-wpml-endpoints-support.php on line 247 Notice: Undefined index: translated_name in /var/www/copou_website/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/classes/language-switcher/class-wpml-ls-model-build.php on line 198

Ce trebuie să știi când alegi o locuință

Ce trebuie să știi când alegi o locuință

Să găsești o locuință poate deveni un maraton sau un calvar, iar, în fața unei investiții de o asemenea amploare, decizia de a spune „da” vânzătorului poate fi la fel de dificilă. Să ai o imagine completa asupra tuturor aspectelor ce au legătură cu viitoarea ta locuință constituie un detaliu vital. 

Dacă ai ajuns deja la faza finală de vizitare a proprietăților candidate, trebuie să iei în calcul bugetul diponibil ce cheltuieli lunare pot fi asumate și ce caracteristici trebuie să aibă viitoarea ta casă. . Cu toate acestea, o selecție în funcție de nevoile tale și ale familiei va ajuta la decizia finală: alegerea locuinței perfecte.

Locație și accesibilitate

Amplasarea este unul dintre aspectele de bază ale unei proprietăți, care va condiționa cel mai mult viața în noua locuință. Dacă preferi o locuință la marginea orașului, dar cu acces facil, sau una centrală, aproape de serviciu sau de restul familie, acestea sunt primele criterii ce trebuie luate în considerare, criterii ce vor afecta calitatea vieții și relațiilor sociale. Deși pentru unele persoane poziționarea geografică constituie doar un detaliu, locația este unul dintre factorii care, de obicei, cântăresc cel mai mult la alegerea unei locuințe.

În prezent, tot mai mulți oameni doresc să evadeze din zonele aglomerate și sufocante ale orașelor. Din ce în ce mai mult au început să fie căutate cartierele rezidențiale pentru că oferă un mediu curat și primitor, chiar și în interiorul orașelor. De cele mai multe ori, se ține cont de accentul pe care oamenii au început să îl pună pe natură și pe calitatea aerului, astfel că imobilele sunt înconjurate de spații verzi și alei pietonale. În plus, rezidenții beneficiază de multiple facilități în interiorul ansamblului rezidențial. 

Așadar, este important ca locuința pe care o alegi să fie într-un mediu aerisit, curat și amplasat în apropierea punctelor de interes pentru a scuti din timpul petrecut în trafic.

Alte aspecte ce trebuie verificate:

 Compartimentarea și suprafața Dimensiunea camerelor , si amplasarea lor , baile, balcoanele sau felul în care sunt orientate dormitoarele sunt aspecte de care ar trebui să ții cont. Toate acestea îți vor face viața acasă i mult mai confortabilă.

Calitatea finisajelor și a instalațiilor

 În cazul locuințelor vechi, de cele mai multe ori, sunt necesare lucrări ample de reparații și  reamenajare.  De aceea, pentru a economisi timp și bani, cea mai potrivită alegere este cea a unei locuințe noi, aliniată la standarde moderne de calitate. De exemplu, încălzirea în pardoseală, calitatea obiectelor sanitare si a traseelor electrice reprezintă atuuri excelente în momentul achiziției. 

Izolație termică și fonică

O bună izolare a locuinței îți va permite, de asemenea, să te bucuri de o casă nouă fără pierderi termice și fără deranjul provocat de zgomotele exterioare. Totodată șile moderne, securizate de tip Pinum și tâmplăria pentru ferestre din PVC cu minim 6 camere sunt aspecte de care va trebui să ții cont.  Toate acestea vor crește confortul și vor aduce economii substanțiale la utilități. 

Parcarea

Locul de parcare ar trebui să constituie o prioritate la alegerea unei locuințe. Nu doar că este neplăcut să-ți găsești locul de parcare ocupat, dar căutarea unuia poate constitui un dezavantaj ce-ți poate risipi foarte mult timp, mai ales dacă ești nevoit să parchezi departe de casă. Așadar, alege un apartament nou cu parcarea privată!  În acest sens, sunt avantajoase cartierele rezidențiale pentru că acestea, încă de la faza de proiect, au alocate locuri de parcare atât pentru rezidenți, cât și pentru oaspeți.  

Timpul căutărilor s-a terminat

În apropierea Grădinii Botanice, „plămânul verde al Iașului”, se construiește o comunitate rezidențiala – Greenfield Copou, unul dintre cele mai mari ansambluri sustenabile din Moldova, cu peste 1.000 de apartamente ce întrunesc cel puțin toate facilitățile prezentate de mai sus. În plus, vei avea parte de o priveliște panoramică asupra Iașului, aerul curat și liniștea zonei. Ia legătura cu un agent de vânzări Greenfield, fă parte din comunitatea noastră verde!

Cere mai multe detalii