Notice: Undefined index: url in /var/www/copou_website/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/classes/seo/class-wpml-seo-headlangs.php on line 53 Notice: Undefined index: code in /var/www/copou_website/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/classes/seo/class-wpml-seo-headlangs.php on line 53 Noutăți pe piața imobiliară din 2022 - Greenfield Copou
Notice: Undefined index: url in /var/www/copou_website/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/classes/language-switcher/class-wpml-ls-model-build.php on line 159 Notice: Undefined index: code in /var/www/copou_website/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/classes/url-handling/class-wpml-endpoints-support.php on line 245 Notice: Undefined index: code in /var/www/copou_website/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/classes/url-handling/class-wpml-endpoints-support.php on line 247 Notice: Undefined index: native_name in /var/www/copou_website/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/classes/language-switcher/class-wpml-ls-model-build.php on line 189 Notice: Undefined index: translated_name in /var/www/copou_website/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/classes/language-switcher/class-wpml-ls-model-build.php on line 198
Notice: Undefined index: url in /var/www/copou_website/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/classes/language-switcher/class-wpml-ls-model-build.php on line 159 Notice: Undefined index: code in /var/www/copou_website/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/classes/url-handling/class-wpml-endpoints-support.php on line 245 Notice: Undefined index: code in /var/www/copou_website/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/classes/url-handling/class-wpml-endpoints-support.php on line 247 Notice: Undefined index: translated_name in /var/www/copou_website/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/classes/language-switcher/class-wpml-ls-model-build.php on line 198

Noutăți pe piața imobiliară din 2022

Noutăți pe piața imobiliară din 2022

Cum ar trebui să arate un cartier rezidențial în 2022?

Un complex rezidențial de succes este despre locul unde oamenii trăiesc în liniște și armonie într-un mediu propice. În plus, acesta nu trebuie să aibă doar apartamente moderne, ci și o mulțime de facilități disponibile în interiorul ansamblului rezidențial.

Mai mult, un cartier rezidențial trebuie să se bazeze pe energia verde, să aibă panouri fotovoltaice pentru a genera electricitate, sisteme de colectare a apei de ploaie pentru utilizarea acesteia, un sistem eficient de gestionare al deșeurilor și așa mai departe.

Noutati pe piata imobiliara din 2022

Greenfield Residence: un concept imobiliar de durată

Greenfield este un concept de dezvoltare imobiliară inițiat de IMPACT Developer & Contractor SA, un dezvoltator cu renume din România, cu peste 30 de ani vechime în domeniu. Principala caracteristică a acestui proiect sustenabil este accentul pus pe un stil de viață sănătos, în care rezidenții să beneficieze de toate facilitățile posibile, chiar din interiorul complexului rezidențial.

activitatile de ciclism in cartierul rezidential Greenfield

Cu alte cuvinte, aceștia se vor bucura o mulțime de spații verzi, educație, transport, shopping, parcări private și multe alte servicii, direct din incinta complexului rezidențial, într-un mediu securizat și cu acces controlat.

 o mulțime de spații verzi, educație, transport, shopping, parcări private și multe alte servicii, direct din incinta complexului rezidențial Greenfield

Pentru început, acest concept de dezvoltare imobiliară a fost implementat în București, în zona Băneasa, după care el a fost extins și în cel mai nou ansamblu rezidențial din Iași, Greenfield Copou. Așadar, cei care sunt interesați de un apartament de vânzare în București Nord sau Iași, Greenfield constituie o alegere potrivită, mai ales pentru comunitatea tânără care iubește natura și pune accent pe calitatea aerului.

Greenfield Residence este despre o comunitate „verde”

De-a lungul timpului, nivelul de poluare și-a pus amprenta asupra mediului înconjurător în diferite moduri, influențând direct calitatea vieții. În special, cei care locuiesc în apartamente în București sau în alte orașe aglomerate cunosc foarte bine consecințele poluării, mai ales asupra calității aerului.

Din acest motiv, Greenfield Residence s-a axat pe conceptul de comunitate „verde”, care să îmbrățișeze natura și să folosească eficient resursele acesteia în favoarea rezidenților.

Comunitate verde Iasi Greenfield Copou

Comunitățile „verzi” sunt un concept de viață durabilă. Aceste comunități sunt construite în așa fel încât să fie prietenoase cu mediul. Ideea este de a crea un mediu de viață care să fie lipsit de poluare și să aibă o mulțime de resurse naturale.

O comunitate „verde” ar trebui să fie nu doar prietenoasă cu mediul, ci să ofere și un habitat sănătos și sigur pentru rezidenți. Așadar, clădirile ar trebui să fie amplasate cât mai aproape de natură, într-un mediu îngrijit și cu aer curat.

 

Dacă îți pasă de aerul pe care îl respiri, îți plac zonele verzi și vrei să beneficiezi de o mulțime de facilități direct din ansamblul rezidențial, Greenfield este soluția. 

Cere mai multe detalii