Notice: Undefined index: url in /var/www/copou_website/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/classes/seo/class-wpml-seo-headlangs.php on line 53 Notice: Undefined index: code in /var/www/copou_website/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/classes/seo/class-wpml-seo-headlangs.php on line 53 Iași, orașul cu cele mai multe zâmbete! - Greenfield Copou
Notice: Undefined index: url in /var/www/copou_website/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/classes/language-switcher/class-wpml-ls-model-build.php on line 159 Notice: Undefined index: code in /var/www/copou_website/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/classes/url-handling/class-wpml-endpoints-support.php on line 245 Notice: Undefined index: code in /var/www/copou_website/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/classes/url-handling/class-wpml-endpoints-support.php on line 247 Notice: Undefined index: native_name in /var/www/copou_website/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/classes/language-switcher/class-wpml-ls-model-build.php on line 189 Notice: Undefined index: translated_name in /var/www/copou_website/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/classes/language-switcher/class-wpml-ls-model-build.php on line 198
Notice: Undefined index: url in /var/www/copou_website/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/classes/language-switcher/class-wpml-ls-model-build.php on line 159 Notice: Undefined index: code in /var/www/copou_website/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/classes/url-handling/class-wpml-endpoints-support.php on line 245 Notice: Undefined index: code in /var/www/copou_website/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/classes/url-handling/class-wpml-endpoints-support.php on line 247 Notice: Undefined index: translated_name in /var/www/copou_website/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/classes/language-switcher/class-wpml-ls-model-build.php on line 198

Iași, orașul cu cele mai multe zâmbete!

Iași, orașul cu cele mai multe zâmbete!

Cu ocazia Zilei Tineretului, Consiliul Tineretului din România a publicat concluziile studiului „Tineri după pandemie: Oraşe Fericite” care a fost realizat pe un eşantion de peste 5.000 de respondenți cu vârste cuprinse între 15 şi 29 de ani. Iașul a fost ales orașul cu cel mi mare grad de fericire după Cluj-Napoca, Târgu Jiu, Timişoara, Bacău, Baia Mare și Constanţa.

 

Alegerea locului în care vrei să trăiești, să muncești, să te bucuri de viață este una dintre acele deciziile majore ale fiecăruia dintre noi, care trebuie luată cu grijă și asumare. Iar dacă locul ’’cuibului’’ tău este unul dintre orașele cu cel mai mare nivel de fericire, alegerea este cu atât mai ușoară.

Iași – orașul în care tinerii se declară cei mai fericiți!

Oraș istoric în care tradiția și modernul coexistă în armonie, Iașiul s-a remarcat în ultimi ani ca un hub de dezvoltare sustenabilă. Politici de reconversie urbană centrate pe cetățean, poluri de business care oferă locuri de muncă pentru miile de studenți de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza, evenimente culturale pline culoare, sunt doar câteva dintre schimbările în bine   din Capitala Moldovei care fac din Iași un oraș european.

Acesta este unul dintre motivele pentru care IMPACT Developer & Contractor a ales să construiască  aici una dintre cele mai mari comunități rezidențiale – Greenfield Copou.  Și nu vorbim doar de un proiect imobiliar, ci de o dezvoltare care se integrează în peisajul urban, îl completează și aduce plus valoare orașului. Se va investi în două nivele de parcare suberană pentru a putea amenaja peste 15.000 mp de spații verzi. S-au calculat și proiectat ferestre mari pentru a asigura cel mai bun grad de însorire pe toata durata zilei pentru rezidenți. Se vor amplasa celule fotovoltaice și panouri solare pe blocuri pentru a folosi surse regenelabile de energie ce vor duce automat la costuri reduse de întreținere.

Iar la toate aceste demersuri sustenabile asumate de către IMPACT se adaugă și implicarea în viața cetății. Este atât o obligație, ce ține de valorile companiei, cât și o dorință de a fi alături de ieșeni.

Grenfield Copou se alătură evenimentelor cu impact din Iași care aduc plus valoare unui oraș cultural prin excelență. Așa că am fost parteneri la Festivalul Catedral, în perioada 20-21 mai, unul dintre evenimentele muzicale ce poartă amprenta Summer Well și care face parte din consacratul Romanian Creative Week . Iar  Romanian Creative Week este un eveniment ce ‘’reunește sinergic majoritatea domeniilor industriilor creative (arhitectură, arte interpretative, muzică, film, modă, arte vizuale, publicitate, new media, design etc.). Evenimentul are ca obiectiv principal facilitarea întâlnirii dintre tinerii creativi cu profesioniști ai domeniilor vizate într-un efort comun de promovare, dezvoltare și consolidare a industriilor creative’’.

Festivalul Sporturilor din Iași  va fi cel mai mare proiect sportiv la care Greenfield Copou se alatură. Începând cu 15 iulie, pe parcursul a trei zile, sportivi profesioniști sau amatori, iubitori ai sportului de toate vârstele,  vor lua startul într-o competiție de anvergură. 7 probe,  de anduranță sau doar pentru testarea rezistenței, își așteaptă participații care, încă de la înscriere, sunt din oficiu declarați căștigatori. Câștigă sănatatea, spiritul competitiv, prietenia.

Greenfield Copou și echipa care gestioneaza unul dintre proiectele cu drag de oameni din Iași pune astfel bazele creării unei comunități bazată pe wellnes, sustenabilitate și comunitate.

Alătură-te Greenfield Copou!

Cere mai multe detalii