Greenfield, cartierul vecin cu stelele

11apr.2019 Greenfield, cartierul vecin cu stelele

De cele mai multe ori, acasă înseamnă locul în care te retragi pentru odihnă și liniștea aparentă a sfârșitului de zi. Pentru că te odihnești când nu muncești, consideri un lucru normal și gălăgia din spatele blocului, și aglomerația de pe drumul spre casă. Sunt multe motive din cauza cărora nu poți vedea relația tu-acasă mai departe de orizontul masă-drum-serviciu-drum-somn.

Acasă trebuie să însemne împlinire, iar nu stres și frustrare. Acasă nu este o sală de așteptare, acasă ești tu. Și ce contează cel mai mult, acasă trebuie să găsești odihnă pentru corp și spațiul și timpul de reflecție și relaxare pentru minte.

De aceea ai nevoie de o casă pentru tine, pentru liniște și ordine în jur, pentru ca simțurile tale să fie răsfățate și gata de o nouă aventură la startul următoarei zile. Poți face asta acum? Fii sincer, nu te păcăli singur.

Ai putea găsi confortul pe care ți-l dorești undeva la munte, pe malul mării sau într-un sat idilic din inima câmpiei. Dar ce te faci cu restul, cu jobul, cu prietenii, cu colegii și locurile dragi din București?

Ce-ai zice dacă ți-am spune că nu trebuie să renunți la ele? Că poți avea un loc al tău în care timpul petrecut pare o vacanță? De ce să nu te bucuri de natură și în București? Chiar așa, de ce să nu fii în vacanță în fiecare zi, acasă?

Să poți număra stelele de la balcon, să le dai nume și să vă dați întâlnire în fiecare seară. Să tragi de linia orizontului la apus, să o modelezi cum vrei tu și să o pui ramă la geam. Să desenezi cu gândul bucata ta de cer, brăzdată doar de visurile tale și culorile unui anotimp doar al tău.

Nu trebuie să pleci departe pentru toate astea. Vino în Greenfield Residence, cartierul parte din natură, unde toți, oameni, stele, gânduri suntem acasă.

E tot un #BucurestiDarDiferit, e Bucureștiul de unde pornește infinitul cerului tău și unde toate stelele îți sunt prietene. Hai în Greenfield, hai acasă!

Programează o vizionare

VideoBG Placeholder