În ce cartier și-ar dori Moș Crăciun să locuiască

26nov.2021 În ce cartier și-ar dori Moș Crăciun să locuiască

Ai uitat cum arată entuziasmul, bucuria, speranța pe chipul unui om? Vorbește-i de Crăciun. Orice suflet de copil îți va spune cu convingere că 🎅🏻 Moș Crăciun există, folosind ca argument suprem informația oficială cu privire la casa lui din Laponia. Surpriza de proporții vine din partea unor surse apropiate*, care susțin că Moșul intenționează să se mute într-o zonă cu un farmec deosebit din București. Vestea reprezintă motiv de analiză în detaliu pentru a afla care este cartierul ce ar putea îndeplini toate așteptările sale, locul unde 🎅🏻 Moș Crăciun s-ar simți ca acasă.

Am pornit pe urmele viitoarei locuințe a Moșului observând actuala sa reședință, Rovaniemi. Zona pare desprinsă dintr-o poveste: pădure de brazi, căsuțe cochete încadrate între brăduți cu luminițe, zone de relaxare și alei pietonale, instalații care luminează întreg spațiul și multă zăpadă, ce completează armonios peisajul. Nu aveau cum să lipsească atelierul lui 🎅🏻 Moș Crăciun, sania cea vestită și renii săi cu puteri fantastice, care îl ajută să livreze cadourile la timp.

Și ne-am gândit la un cartier rezidențial din București Nord, care îmbină natura cu necesitățile unui mediu modern de locuire, un loc lângă pădure, cu aer curat, ca al unui orășel de munte. Este imperios necesar ca zona să fie ușor accesibilă, pentru ca Moșul să își poată desfășura ușor toate activitățile și e de preferat să fie o locație care să fi păstrat farmecul de altădată. Pentru Moș este important să vadă în jur familii fericite și copii zglobii, deci cartierul trebuie să aibă locuri de joacă și zone libere cu spații verzi, pe care zăpada le transformă într-un loc magic alb, ce îmbie la jocuri de iarnă.

Printre doleanțele Moșului se numără nevoia de siguranță, respectiv un loc de parcare pentru sania sa, iar cartierul în care va locui trebuie să beneficieze de locuri de parcare și pază asigurată, pentru a nu exista riscuri legate de cadourile la care lucrează non-stop. Cu un indiciu mai aproape, menționăm aspecte despre comunitatea căreia Moșul i se va alătura. Trebuie să fie oameni calzi, cu valori comune, care pun preț pe valori, principii, tradiții de sărbători, oameni pentru care contează familia, natura și un stil de viață sănătos, într-un ambient sustenabil, prietenos cu mediul înconjurător.

Toate indiciile par să formeze un puzzle: locuințe ce oferă maximum de confort, poziționate lângă pădure, natură, decor alb de poveste ...reni nu, dar căprioare da. Ansamblul rezidențial în care și 🎅🏻 Moș Crăciun și-ar dori să locuiască este Greenfield Băneasa, cartierul îmbrățișat de pădure!

Aici totul e magic, iar timpul pare să aibă răbdare pentru tot ce contează! Datorită unei comunități iubitoare de natură și tradiții, farmecul copilăriei de odinioară se menține prin prisma cadrului natural ce îndeamnă la cât mai mult timp petrecut afară, cu diverse activități de iarnă: săniuș, cazemate, concurs de oameni de zăpadă, colinde în jurul bradului.

Apartamente de vanzare Bucuresti Nord din oferta Greenfield Baneasa

Cartierul Greenfield Băneasa este decorat în fiecare an. Luminițe, obiecte de decor exterior, brazi împodobiți și o atmosferă de sărbătoare – toate fac din Greenfield un cartier de poveste, iar perioada sărbătărilor de iarnă, de-a dreptul feerică.

Și pentru că pleacă de la sat și vine într-o capitală europeană, Moșul va fi impresionat să locuiască într-un cartier cu toate condițiile: de la spații de networking și relaxare, la piscine și spa, centru de fitness și terenuri de sport, unde să se poată mențină în forță. Renii săi au la dispoziție 900 de hectare de pădure și sigur se vor împrieteni cu iepurași, veverițe , dar mai ales cu căprioarele din Pădurea Băneasa.

Dacă și tu vrei să petreci sărbători de iarnă magice, în cartierul îmbrățișat de pădure, vino la vizionare să fii sigur de ceea ce îți dorești: poziționare cardinală, vedere spre pădure sau spre parc, parter sau etaj superior. Noi te ajutăm cu tot ce ai nevoie pentru ca tu să petreci Crăciunul în casă nouă, tu doar scrie-i lui 🎅🏻 Moș Crăciun că ți-ar plăcea cadou un apartament nou în Greenfied Băneasa!

*Acesta este un pamflet menit să activeze entuziasmul copilăriei de altădată.

Cartier rezidential amplasat langa padurea Baneasa

Programează o vizionare

VideoBG Placeholder