Diferențe între noile comunități urbane și cartierele tradiționale

21mai2019 Diferențe între noile comunități urbane și cartierele tradiționale

Sunt zile în care ai vrea să te trezești dis-de-dimineață, să deschizi geamul și să auzi triluri de pasări și foșnetul copacilor. Sunt acele zile în care îți vine să-ți pui adidașii în picioare și să alergi, să te bucuri de soare, de aerul proaspăt, de liniște, de viață și de tine.

Știm că nu prea poți să faci asta în București. De multe ori, primul lucru care te trezește dimineața este traficul Capitalei care îți reamintește că în curând începe o nouă zi de muncă, de aglomerație, de praf și de claxoane. 

Dar cum ar fi ca în fiecare zi să te trezești și să te conectezi la natură? Sună puțin utopic pentru Bucureștiul anului 2019, nu-i așa? 

Supra-aglomerarea orașului din ultimii ani a accentuat și mai mult cartierele „dormitor” construite în perioada anilor 1970-1989, când betoanele prefabricate făceau legea pe șantierele de construcție. Scopul lor unic, acela de a asigura un spațiu de dormit, prima în fața altor nevoi.

Am revenit, însă, la bucuria de a trăi acasă, într-un spațiu adapatat nevoilor actuale. La dorința de a avea mai aproape de casă mai multe facilități și zone specifice. În decizia cumpărării unui apartament ne uităm să avem în apropiere și un spatiu de relaxare, un parc, un magazin, un supermarket și poate chiar zona biroului. 

Vorbim în prezent de cartiere care sunt perfect integrare în peisajul urban și de comunități ce își doresc și aderă la un stil de viață mai sănătos și mai frumos. Schimbul de roluri este deja făcut și vizibil: imobilele rezidențiale sunt făcute în acord cu zona respectivă. Ele sunt o oglindire a comunității.

Nu ne mai dorim un simplu loc de dormit, ci unul în care să ne simțim tot timul bine, în care să ne relaxăm, care să ne satisfacă până și cele mai mici dorințe, începând de la stil de compartimentare și finisaje, până la facilități și opțiuni de a avea o viață frumoasă și împlinită.

În acest context trebuie privite proiectele rezidențiale ce acaparează Bucureștiul  și reconstruiesc terenul de joacă al locuințelor.

Printre proiectele mari ale Capitalei, Greenfield oferă celor peste 4.500 de rezidenți din prezent cea mai bună conexiune cu natura. Celor care vor să ni se alăture, le urăm din suflet #Welcometomyplayground! Apropierea de Pădurea Băneasa, aerul curat, verdeața și multiplele opțiuni de a face mișcare și de relaxare sunt atuurile cu care venim.

În plus, avem  prețuri excelente pentru apartamente, începând de la 64.870 euro + TVA, accesibile chiar și pentru tinerii ce își doresc Prima Casă, transportul asigurat până în oraș și alte facilități în complex (locuri de joaca pentru copii, scoală privată în apropiere).

Mai mult decât un simplu cartier de locuințe, ne-am propus să dezvoltăm un cartier unde să primeze un alt stil de viață. Mai sănătos, mai frumos, într-un mediu mai curat, cu oameni optimiști, veseli și atenți, atât la mediul înconjurător cât și la cei din jur. 

Hai să vezi cum arată un #BucureștiDarDiferit.

 

 

 

Programează o vizionare

VideoBG Placeholder