Ofertă All Inclusive în Greenfield Băneasa: Apartamente de 2 camere, la cheie

31mai2021 Ofertă All Inclusive în Greenfield Băneasa: Apartamente de 2 camere, la cheie

Niciodată nu a fost mai ușor să alegi cartierul cu cele mai multe beneficii și apartamentul potrivit ție! GREENFIELD Băneasa anunță o ofertă fulger, valabilă pentru un număr limitat de unități: Apartamente All Inclusive de 2 camere, mobilate și utilate, la pachet cu un loc de parcare; totul la un preț promoțional începând de la 126.700 Euro, TVA inclus!

De ceva vreme ești în căutarea unui apartament cu 2 camere în București Nord, dar nu te hotărăști pentru că nicio ofertă nu bifează toate așteptările tale? În cartierul rezidențial GREENFIELD Băneasa, Oferta All Inclusive este pe bune!

 Totul este pregătit; te muți în vara asta!

Construit la cele mai înalte standarde de construcție, blocul finalizat din GREENFIELD este poziționat lângă pădure, ceea ce înseamnă mai mult aer curat și mai multă liniște.

Apartamentele din ofertă sunt de 2 camere și, pentru că se adresează în special celor interesați de un stil de viață sănătos, pasionați de gătit, compartimentarea prevede o bucătărie separată, închisă.

 

modele de design interior apartamente Bucuresti Nord

Ideea de All Inclusive te duce cu gândul la faptul că aici vei găsi tot ce ai nevoie unui trai modern, confortabil? Ai intuit bine! Apartamentele All Inclusive din ansamblul GREENFIELD Băneasa sunt gata mobilate și utilate cu electrocasnice de ultimă generație, pentru a-ți ușura întreg procesul de documentare, selecție, potrivire și amenajare. Finisajele, conceptul de mobilare și electrocasnicele au fost atent alese având experiența celor peste 2.500 de apartamente vândute până acum.

Iar dacă mai ai nevoie de sfaturi în accesorizare cu elemente deco, vei primi consiliere, gratuit, de la expertul nostru în Design Interior. Ți-am spus: #AllInclusive !

 

De ce să alegi Apartamentele ALL INCLUSIVE

Ai toate motivele să alegi un apartament la cheie în București Nord, din oferta GREENFIELD dacă vrei să te muți în următoarele 2 luni: blocul este finalizat, finisajele sunt premium, mobilierul este modern, electrocasnicele sunt din clasă energetică A și primești și Parcarea în pachetul propus! Gata cu turele în jurul blocului pentru a găsi un loc de parcare. Accesul în ansamblul rezidențial este securizat, iar accesul în bloc se face pe bază de cartele de acces și video interfon. 

Oferta pentru cele 14 apartamente cu 2 camere presupune un cost fix, cu TVA Inclus: 126.700 Euro sau 133.800 Euro (în funcție de suprafață și poziționare), este suma totală pe care trebuie să o achiți. Iar dacă planifici să aplici pentru un credit bancar, te informăm că procesul de creditare este facilitat, în mod gratuit, de către Departamentul nostru specializat în soluții de finanțare. Împreună, vom alege varianta optimă pentru tine, de la băncile partenere, care prioritizează solicitările noastre. Totul pentru ca tu să poți achiziționa ușor și să te muți în noua locuință, fără griji! 

 

Cel mai nou cartier rezidential Bucuresti sectorul 1

 

Calitatea vieții în Greenfield

Luna August poate fi prima ta lună în Greenfield, cartierul îmbrățișat de Pădurea Băneasa, un orășel în devenire, chiar în Sectorul 1. Nu doar Apartamentele din Ofertă sunt All Inclusive, ci și întreg conceptul de locuire din GREENFIELD Băneasa. Ce înseamnă acest lucru? Aici beneficiezi de toate facilitățile și avantajele de care ai nevoie pentru a trăi o viață de calitate.

La capitolul Avantaje menționăm:

 

localizarea – ești în nordul Bucureștiului, lângă pădure și aproape de mall Băneasa,de toate sediile de birouri din nord și la numai 10 minute de aeroport; aerul curat – pădurea desfășurată pe 900 ha îți asigură nu doar aer oxigenat, ci și o barieră termică și fonică; accesibiliate – cartierul are 2 căi de acces; pe măsură ce se dezvoltă, vor fi adăugate noi căi de acces.

 

La capitolul facilități, GREENFIELD Băneasa este un cartier All Inclusive, întrucât oferă rezidenților următoarele:

Parcuri private cu locuri de joacă și spații de relaxare și socializare; Terenuri de sport, spații de fitness în aer liber și sală de fitness indoor*; Strip-mall*  atm-uri, restaurante; Piscină interioarăși exterioară*, bazin semiolimpic*, spa și hidromasaj;* Grădiniță și școală de stat*, Colegiu privat; Stație STB, transport public. 

 

*facilități în cadrul GREENFIELD PLAZA, cel mai mare centru comunitar dintr-un ansamblu rezidențial, aflat în fază avansată de construcție.

Mai puține drumuri în afara cartierului înseamnă mai mult confort, mai puțin timp petrecut în trafic, mai multă relaxare și mai puțină poluare! Profită de oferta limitată la Apartamentele de 2 camere la cheie + parcare, la un preț de la 126.700 Euro, TVA inclus și mută-te în doar 2 luni în cel mai căutat cartier din București, Sectorul 1! Alege un stil de viață All Inclusive!

 

piscina interioara Bucuresti Nord in incinta ansamblului Greenfield Baneasa

Iată ce spun rezidenții despre alegerea făcută:

 

 

 

Completează formularul și grăbește-te să vii la vizionare! Avem un număr limitat de apartamente All Inclusive!

 

 

Programează o vizionare

VideoBG Placeholder