HomeWellbeing la superlativ în GREENFIELD Băneasa

02iul.2021 HomeWellbeing la superlativ în GREENFIELD Băneasa

Starea de bine acasă înseamnă atât perimetrul locuinței, cât și imediata proximitate, facilitățile pe care le ai la dispoziție, accesibilitatea către acestea și către alte puncte de interes, dar și perspectiva de ansamblu, respectiv calitatea comunității din care faci parte și cu care te asociezi prin norme, valori, activități și obiective.

Relația cu comunitatea

Community Wellbeing vizează temele de interes în cadrul contextului comun de locuire, dar și activitățile comune ce definesc membrii comunității astfel create.

De regulă, comunitățile se creează în jurul punctelor de relaxare și interacțiune: parcuri, locuri de joacă, spații de întâlnire unde oamenii pot petrece timp cu vecinii. În GREENFIELD, Community well-being este un diferențiator care, prin prisma facilităților oferite și a misiunii pe care comunitatea și-a însușit-o, transformă o viață bună într-una excepțională! Misiunea GREENFIELD este de a oferi rezidenților un stil de viață sănătos, într-un cadru natural, dar și special creat pentru a încuraja activitățile de relaxare, joc și pe cele sportive în aer liber, cu grijă față de mediul înconjurător și o preocupare continuă de îmbunătățire a calității vieții.

A fi activ în comunitatea GREENFIELD este un plus de bunăstare și civism. Aici ai șansa ca, împreună cu membrii comunității, să participi la competiții sportive, să faci plogging – să cureți pădurea făcând mișcare și să ajuți păsările din pădure să treacă mai ușor de iarnă, atunci când vei construi căsuțe în copaci.

Apartamente noi de vanzare București Nord

 

Spații de wellness, care contribuie la wellbeing

Homewellbeing la superlativ înseamnă mai ales spații de wellness. Pe lângă terenuri de sport și parcuri, Greenfield Plaza va avea un spațiu extins de wellness și sport, distribuit pe 2.700 mp, ce vor include spa, bazin semi-olimpic și piscină exterioară, pentru bunăstarea rezidenților.

ACASĂ în Greenfield ai parte de deconectare de agitația urbană. Îmbrățiează un nou stil de viață, un concept integrat de homewellbeing, care va face diferența în sănătatea fizică și psihică a ta și a familiei tale!

Iar dacă ce ți-am menționat până acum reprezintă sugestii pertinente spre decizii semnificative – precum modul de alegere a unei locuințe, trebuie să îți amintim să nu uiți de alegerile micro, zilnice, care formează obiceiuri și determină starea de bine pe care o resimți în fiecare zi.

 

Eat – Pray – Love

Nu uita că homewellbeing, odată ce ai ales locuința perfectă și ai organizat-o corespunzător, înseamnă să știi să faci armonie în viața ta. Iată ce îți rămâne de făcut să ai o stare bună în fiecare zi: mănâncă sănătos, fă mișcare, roagă-te sau crede cu tărie în ceva, iubește, ajută, fii recunoscător/oare, învață ceva nou, cere și oferă sfaturi și odihnește-te. Și pentru că în cel mai nou cartier rezidențial din Sectorul 1, GREENFIELD, ai atât de multe modalități care favorizează relaxarea, nu uita de obiceiul italienesc: il dolce far niente – va contribui semnificativ la bunăstarea ta mentală.

Îmbrățișează un concept integrat de homewellbeing, vino să locuiești în Greenfield și apoi află cum să-ți amenajezi locuința în spiritul Home-Wellbeing. 

Programează o vizionare

VideoBG Placeholder