Cum creezi HomeWellbeing de la zero?

02iul.2021 Cum creezi HomeWellbeing de la zero?

Fie că ești în căutarea primei locuințe sau te-ai decis că vrei o locuință mai mare sau un cartier mai ofertant din punct de vedere al facilităților și calității vieții oferite, trebuie să parcurgi acest articol, care te va ajuta să creezi homewellbeing pentru tine și familia ta, pe termen lung.

O nouă etapă necesită o perspectivă fresh, ce presupune alegerea unei locuințe într-un cartier cu un estetic plăcut- de la blocuri cu un design modern, minimalist, integrat armonios în mediul înconjurător, la mobilier urban și spații verzi. Unde poți găsi un cartier care bifează aceste cerințe? În Greenfield, cartierul îmbrățișat de Pădurea Băneasa, cel mai mare și ofertant ansamblu rezidențial din Sectorul 1 – București.

Încă de la prima vizită în cartier, simți aerul curat al pădurii, iar verdele naturii va contura fiecare unghi, pentru că ansamblul beneficiază de multiple spații verzi, parcuri și copaci care se ridică falnici, simțindu-se parcă datori să egaleze măreția celor din pădure. Prima impresie contează, iar starea de bine simțită din start, va fi augmentată de sentimentul de apartenență pe care ți-l vei însuși odată ce vei alege să locuiești în Greenfield. Și pentru ca tu să simți o stare de bine acasă, atât în cartier, cât și în locuința ta, asigură-te că toate așteptările tale au un corespondent real în ansamblul rezidențial ales!

apartamente de vanzare sector 1 Bucuresti- Greenfield Băneasa

Nevoia de siguranță este îndeplinită: construim blocuri trainice în București Nord, zona Băneasa, cu rezistență antiseismică, accesul în ansamblu se face în mod securizat, iar accesul în blocuri pe bază de video-interfon. Răspundem nevoii de confort prin compartimentări inspirate, adaptate stilului de viață actual, spații vitrate mari ce asigură luminozitate, vedere panoramică spre pădure, și alte facilități care fac parte din normalitatea ansamblului Greenfield: lifturi, boxe, parcări.

Nevoia de a avea instituții educaționale în zonă este, în curând, îndeplinită, spre bucuria părinților, dar și a copiilor. O școală și o grădiniță de stat sunt în proces de construire în Greenfield, completând oferta din prezent, acoperită de colegiul privat Avenor.

La capitolul divertisment, Greenfield este cel mai ofertant cartier, punând la dispoziția rezidenților atât facilități pentru activități în aer liber (parcuri și locuri de joacă, mobilier urban pentru relaxare și aparate fitness pentru sport outdoor), dar și un mixt de facilități în cadrul strip-mall-ului Greenfield Plaza: spații comerciale, centru de înfrumusețare, pub, restaurante și o zonă de wellbeing dedicată sportului (sală de fitness și 2 terenuri de tenis ) și activităților recreative (piscină interioară și exterioară, terasă și bar, bazin semiolimplic, spa, hidromasaj și sală de masaj).

Nevoia de apartenență este bifată și ea: în Greenfield, vei fi parte a unei comunități închegate, care participă des la acțiuni de responsabilizare socială, pentru a întreține mediul înconjurător și activități sportive, pentru a-și menține un stil de viață sănătos.

Blocuri noi in Bucuresti Nord

 

Asigurându-te că viitorul apartament din București Nord și implicit, viitorul cartier este așa cum ți-ai dorit, nevoia de wellbeing va fi satisfăcută de la bun început, urmând ca tu să te bucuri de tot ce ai la dispoziție, în Greenfield.

Află de ce în Greenfield poți experimenta Home Wellbeing la superlativ!

Și pentru că nicio descriere-text nu poate descrie atmosfera Greenfield, te invităm să vii la vizionare, să te convingi că, aici, toate așteptările îți sunt confirmate.

Programează o vizionare

VideoBG Placeholder