Cel mai frumos apartament cu 3 camere din GREENFIELD Băneasa, disponibil la vânzare – „Terrace of Dreams”

15apr.2024 Cel mai frumos apartament cu 3 camere din GREENFIELD Băneasa, disponibil la vânzare – „Terrace of Dreams”

 

Am invitat-o pe cea mai tânără dintre colegele noastre, Adelina Purice, de 5 ani în echipa IMPACT, să ne prezinte cel mai frumos apartament cu 3 camere din GREENFIELD Băneasa. „Terrace of Dreams” este favoritul Adelinei, despre care ne spune cu multă convingere că este unic datorită poziției, vederii panoramice, a suprafeței generoase și a compartimentării.

Poziția unică în cadrul complexului, cu vedere directă către Parcul Platanilor, cel mai mare parc privat din București și totodată către singura pădure din București, Pădurea Băneasa, impresionează încă de la primul contact. Abia după ce reușești să-ți desprinzi ochii de la marea verde, începi să observi și restul elementelor mai pământești din „Terrace of Dreams”.

Deși ai putea să te gândești că un apartament lângă un parc nu este o idee prea bună din cauza vocilor zglobii ale copiilor bucurându-se de jocul lor în aer liber, nu este cazul să-ți faci griji. Distanța dintre parc și bloc este considerabilă, blocul fiind imprejmuit și el de spațiu verde. Un alt aspect important este că zona de proximitate a blocului este deja dezvoltată și nu vor mai exista lucrări în viitor.

La doar câțiva pași de acest minunat apartament (250m sau 3 minute de mers pe jos), se află centrul comunitar, cu cel mai modern centru de wellness, galerii comerciale și viitoarea școală și grădiniță de stat. WellnessClub oferă acces la o gamă variată de activități fizice, de la piscine, saune, sală de fitness complet echipată, la clase de yoga și pilates, ideal pentru menținerea condiției fizice sau pentru relaxare după o zi agitată. Greenfield Plaza pune la dispoziție o varietate de servicii și magazine, de la supermarketuri la cafenele și restaurante, transformând necesitățile zilnice într-o plăcere.

172 de metri pătrați – apartament și terasă. Impresionant, nu?

Compartimentarea inteligentă, cu zona domitoarelor delimitată de zona de zi (living și bucătărie) este un alt avantaj al acestui apartament cu 3 camere disponibil la vânzare. Suprafața generoasă, pusă în valoare de o compartimentare isteață,  ne-a permis crearea în acest apartament a unui spațiu de depozitare de 5 metri pătrați utili și a unei băi de peste 8 metri pătrați, dublu față de cât are  în mod normal o astfel deîncăpere.  Zona de zi are 34 de metri pătrați, în timp ce dormitorul matrimonial este de 14 metri pătrați utili.

Încheiem prezentarea noastră din același loc de unde am început, pe minunata terasă a acestui apartament, un veritabil ponton către natură, unde priveliștea parcului Platanilor și a Pădurii Băneasa se întinde în fața ochilor ca o pânză vie și colorată de verde.

Vă invităm să experimentați personal această simfonie de spațiu și lumină, unde fiecare moment petrecut adaugă o notă de armonie și confort vieții urbane. Descoperiți locul unde natura întâlnește designul modern, un sanctuar al liniștii în Sectorul 1. Vizitați-ne pentru a simți cum fiecare detaliu al acestui apartament vorbește despre acasă.

 

Contact: ADELINA PURICE, 0729 100 109

Programează o vizionare

VideoBG Placeholder