Servicii

Finanțare

Soluții de creditare în cel mai scurt timp posibil

Impact Finance, divizia noastră de brokeraj de credite bancare colaborează cu cele mai importante instituții financiare din România și oferă suport și consultanță pentru cei care au nevoie de creditare.  Având  comision de consultanță ZERO pentru clienții nostri, analizăm toate aspectele legate de creditare și găsim împreună cu beneficiarii cele mai bune soluții. Rapid, discret, eficient – atribute ale Impact Finance pentru achiziția unei proprietăți cu IMPACT.

Instituțiile financiare cu care lucreaza Impact Finance sunt: Banca Transilvania, Unicredit, BCR, Alpha Bank, BRD, First Bank, Libra Bank, CEC Bank, Garanti Bank.

Avantaje finanțare

Eficientizarea timpului tău

Soluție completă, în funcție de nevoile tale

ZERO comision consultanță

Cel mai scurt timp până la obținerea creditului

Colaborare cu cele mai importante instituții financiar-bancare

Transparență totală privind costurile de creditare

Profesionalism

Confidențialitate

Deplasare la dumneavoastră

Design Interior

Departamentul nostru de Design Interior, prin profesioniștii care se ocupă de decorul și mobilarea apartamentelor, oferă servicii personalizate de consultanță în design interior, gratuit pentru clienți, propunându-si să răspundă tuturor nevoilor. Să identifice preferințele clientului și să creeze un proiect de amenajare interioară cu focus pe detalii, astfel încât să creeze un mediu optim pentru rezidenți.

Iar Designul Interior este ultimul pas înainte de livrarea proprietății către beneficiar. Încă din faza de proiectare, când alegem materialele, continuă cu fundația și construcția imobilului, punem accent pe calitate astfel încât proprietatea să corespundă standardelor de calitate. Confort, compartimentare optimă, spații vitrate mari, toate reprezintă aspecte ce converg către echilibrul și energia pozitivă a casei.

Totodată,  alegerea furnizorilor pentru soluțiile de design interior este o acțiune extrem de importantă. Colaborarea cu furnizorii de top asigură o aliniere permanentă la tendințele globale în designul interior, iar atenția pentru detalii și nevoile clientului se manifestă în cadrul fiecărui proiect.

Arată mai mult

Avantaje design interior

Timp câștigat

Soluții personalizate

Consiliere gratuită

Administrare

Servicii de Administrare

Prin Spatzioo, subsidiara Impact Developer & Contractor,  companie dedicată administrării imobilelor, se gestionează portofoliul de proprietăți atât din cadrul companiei cât și în numele clienților care doresc să își optimizeze randamentul imobiliar, economisind timp prețios. De la marketarea unei proprietăți până la monitorizarea consumurilor, la încasarea chiriei sau gestionarea aspectelor juridice, servicii de mutare și remediere disfuncționalități, Spatzioo se ocupă în numele proprietarilor de toată logistica administrării proprietăților.

www.spatzioo.ro