Vino la Imobiliarium și fă primul pas spre un nou stil de viață

16mai2019 Vino la Imobiliarium și fă primul pas spre un nou stil de viață

Viața în mijlocul orașului are avantajele ei, trebuie să o recunoaștem. La o aruncătură de băț de casă găsești școală, farmacie, magazine, restaurante, parcuri, cinematograf și acces la mijloacele de transport în comun. În plus te-ai și obișnuit cu zgomotul, aglomerația, agitația și praful de care te lovești zilnic.

Ce-ai spune însă dacă ai putea avea toate avantajele traiului în oraș fără lucrurile care îți displac și te enervează zi de zi? Ce-ai spune dacă ai putea trăi aproape de natură și te-ai putea bucura de beneficiile ei la orice oră. Aer curat, liniște și o priveliște netulburată de betoanele orașului te așteaptă în Greenfield Băneasa Residence. Același #BucureștiDarDiferit

 

Pe lângă cele de mai sus, în cartierul îmbrățișat de pădure ai și magazin, și restaurant, și cabinet medical, și cabinet stomatologic, chiar și o școală primară privată. Înconjurat de cele 900 de hectare ale pădurilor Băneasa și Tunari te poți relaxa în cei peste 6.000 de metri pătrați ai Parcului Platanilor. Cei mici au la dispoziție 9 locuri de joacă, iar pentru cei mari există o zonă de fitness și una de recreere. Cu toții vă puteți pune la încercare veleitățile sportive pe terenul de sport multifuncțional.

În cartier poți ajunge prin cele două căi de acces atât cu mașina, cât și cu microbuzele puse la dispoziție de noi. Paza cartierului funcționează de 24 de ore pe zi, 7 zile din 7. harta puncte de interes sectorul 1 Bucuresti

Știm, încă ești nehotărât. Dar poate te ajutăm noi să te decizi. Vino între 17 și 19 mai la Imobiliarium și îți promitem că avem pregătită pentru tine o surpriză mare. Tot ce trebuie să faci este să vii la standul Greenfield Residence din parcarea BricoDepot Băneasa și să fii gata pentru un nou stil de viață.

Pentru că în Greenfield BăneasaResidence noi construim nu doar apartamente, ci dorință de implicare activă în ocrotirea naturii și a mediului înconjurător și dragoste pentru sport și mișcare în aer liber. Vei avea ocazia să descoperi alături de #comunitateaGreenfield cel mai cool loc de joacă al Bucureștiului, pădurea.

Durează maxim o oră din timpul tău să vii și să prinzi oferta care îți va schimba viața. Gândește-te cum ar fi ca de fiecare dată când ajungi acasă să te simți ca într-o vacanță. O vacanță în mijlocul naturii alături de oameni care îți împărtășesc valorile și iubesc natura, aerul liber și plimbările lungi în serile de vară.

Noi toți te așteptăm să colindăm pe poteci deja umblate sau să croim împreună una nouă. De aceea îți spunem de pe acum #WelcomeToMyPlayground

Programează o vizionare

VideoBG Placeholder