Studio modern de vânzare în Sectorul 1 | Vedere Pădure | Facilități Premium | GREENFIELD Băneasa

26apr.2024 Studio modern de vânzare în Sectorul 1 | Vedere Pădure | Facilități Premium | GREENFIELD Băneasa

 

Mergem astăzi la o plimbare în noile blocuri din GREENFIELD Băneasa alături de Livia Marin, consultant de vânzări cu o experiență de aproape 20 ani în echipa Impact. Livia ne întâmpină într-un studio modern și rafinat, situat în inima pitorescului complex GREENFIELD Băneasa, la doar câțiva pași de pădurea Băneasa.

 

https://www.greenfieldresidence.ro/baneasa/tur-virtual/studio/

Compartimentare eficientă, design modern și vedere superbă

De pe terasa de 10 metri pătrați a studio-ului modern, admirând pădurea înverzită și ascultând ciripitul păsărilor, Livia ne recomandă acest apartament ca fiind locul perfect pentru orice tânăr(ă) iubitor de natură, dietă sănătoasă și pasionat de sport. Spațiul de 52 de metri pătrați al locuinței este optimizat pentru a oferi un grad înalt de funcționalitate și o estetică modernă. Acesta acomodează o zonă de zi generoasă, cu bucătărie open space, un dormitor cu spațiu pentru dressing și o baie utilată, de 4 metri pătrați.

Aflat la etajul al treilea, studio-ul orientat spre sud, oferă o vedere superbă către pădure și lumină naturală din plin, creând un spațiu reconfortant și primitor, completat de un design contemporan și finisaje și dotări moderne.

Un mic oraș îmbrățișat de pădure

Acest studio de vânzare  în GREENFIELD Băneasa oferă mai mult decât un spațiu de locuit, oferă un stil de viață activ și sănătos, cu accent pe starea de bine (well-being), lucru confirmat de locuitori. Cartierul oferă acces la toate facilitățile necesare unei comunități urbane tinere:

  • centru comercial cu supermarket, restaurante, cafenele, curățătorie de haine, salon de înfrumusețare, farmacie, pet shop  și spălătorie auto;
  • centru wellness cu piscine interioară și exterioară, zonă de fitness, saună, masaj, dușuri emoționale, teren de squash și clase de grup;
  • teren de sport în aer liber și două parcuri private.

În viitorul apropiat, gama largă de facilități va fi extinsă cu școală și grădiniță de stat. Și să nu uităm de beneficiile pe care le oferă locuitorilor prezența pădurii Băneasa, singura pădure urbană din capitală, pe două laturi ale cartierului.

Cu o oră mai aproape de orice colț al lumii

Pentru cei care adoră escapadele din weekend, locația complexului este ideală. Fără a traversa întregul oraș, ajungi imediat pe oricare dintre cele trei autostrăzi, datorită accesului imediat în Șoseaua de Centură. În plus, aeroportul Henri Coandă este la 10 minute distanță, astfel în GREENFIELD Băneasa ești cu o oră mai aproape de orice colț al lumii.

Cu un set de caracteristici unice, acest studio modern disponibil la vânzare prezintă un potențial mare de apreciere a valorii în timp și este totodată atrăgător pentru tineri, ceea ce-l face valoros și din punct de vedere investițional.

Acesta este unul dintre ultimele 5 studio-uri cu vedere la pădure, așa că te încurajăm să vii la o vizionare și să te convingi singur(ă) de ce-ți poate oferi.

Preț studio + loc de parcare suprateran: 124.721 euro + TVA. Apartamentul se încadrează în TVA de 9%.

CONTACT: Livia Marin, +40 729 100 221

Programează o vizionare

VideoBG Placeholder