Stăm Acasă și ne pregătim de un nou început

09apr.2020 Stăm Acasă și ne pregătim de un nou început

În cartierul rezidențial Greenfield suntem cu adevărat norocoși. Avem loc rezervat la spectacolul naturii chiar în primul rând. Este un mare avantaj, pentru că în aceste zile, când #StămAcasă, observăm Primăvara și Natura înconjurătoare, care ne arată cum să revenim la o viață cu mai multă însemnătate și să primim un nou început, cu brațele deschise.

Suntem într-un carusel al emoțiilor, pe care îl trăim forțat în aceste zile, iar primăvara ne învață că trebuie să luăm lucrurile așa cum sunt, să ne acceptăm stările și emoțiile, să le integrăm și să mergem mai departe.

 

E soare? Păsările se bucură de el, cântă și zboară cât e ziua de lungă. Plouă? Natura însetată are nevoie și de apă dătătoare de viață. Este frig? Vremea capricioasă nu este încă dispusă să plece de tot. Și indiferent de ce se întâmplă, natura se adaptează și revine la viață, oferindu-ne un spectacol deosebit, cu copaci înverziți, cu triluri de păsări și răzleț, vizita căprioarelor și a iepurilor.

 

o caprioara, in mediul natural, langa ansamblul rezidential Greenfield

 

Lumea noastră, a oamenilor mereu agitați, pe fugă, în contratimp, a fost forțată să spună STOP și să ia o pauză și să se adapteze. Ce facem în această pauză? Ne uităm în jur și învățăm de la natură cum să ne dezvoltăm armonios, cum să ne pregătim pentru un nou început.

Primăvara respiră viață nouă. Așa și noi, cei din comunitatea Greenfield. Este suficient să deschidem fereastra sau să ieșim pe terasă, să respirăm aer de pădure, cu parfum primăvăratic.

 

Stăm acasă și trebuie să ne bucurăm de aceste momente, pentru că locuința este spațiul nostru de suflet, pe care l-am ales dintre atât de multe opțiuni. Ne place acasă în Greenfield, mai ales pentru că putem privi cerul, natura și suntem îmbrățișați de Pădurea Băneasa, ceea ce ne dă o stare pozitivă și astfel, știm că #TotulVaFiBine

 Citește și:

Privește natura, privește cerul 

Poluarea indoor și efectul asupra sănătății

 

Programează o vizionare

VideoBG Placeholder