Acum ai timp. Privește Natura… Privește Cerul!

25mart.2020 Acum ai timp. Privește Natura… Privește Cerul!

Uneori este suficient să ridici privirea și să te uiți la natura care te înconjoară, la cer, ca să te simți împlinit. Este un îndemn care a devenit tot mai necesar în societatea actuală, când suntem asaltați de tehnologie din toate părțile, și tindem să ratăm ceea ce ne înconjoară, să pierdem contactul cu mediul natural.

Îndemnul Privește Cerul a apărut acum câțiva ani, scris pe o trecere de pietoni în zona 1 Mai, ca un reminder adresat oamenilor, pentru a nu uita aspectele esențiale ale vieții, în detrimentul celor artificiale. Privește cerul este îndemnul de a ne regăsi, de a ne recăpăta pofta de viață, de a ne oferi bucuria clipelor în care ne gândim la cele mai valoroase lucruri pentru noi, la cele care ne fac cu adevărat să fim fericiți. Și care nu se pot cumpăra cu un card Visa.

Tu câte ore pe zi petreci cufundat în ecranul telefonului, al calculatorului și al televizorului? Fiecare clipă petrecută astfel te face să te bucuri tot mai puțin de lucrurile frumoase din jur, așa cum sunt natura și cerul. Așa că ia o pauză de respiro de la proiectele pe care le ai la muncă, chiar dacă lucrezi de acasă, de la rețelele de socializare, de la știrile negative și privește natura și cerul. Rezidenții Greenfield sunt privilegiați pentru că au pădurea aproape și se bucură în fiecare zi de priveliști minunate, pline de verdeață.

Bucură-te de cadoul naturii: pădurea în fiecare anotimp

Apartamentele aflate la etaje superioare erau ocolite înainte fiindcă fie nu exista lift, fie oamenii trăiau cu teamă de înălțime după ce locuiseră la curte mulți ani. Acum locuințele poziționate la etajele superioare sunt din ce în ce mai apreciate fiindcă oferă o priveliște minunată, de care nu te mai saturi. În plus, au devenit tentante și pentru că îți asigură mai multă intimitate și te țin departe de zgomotele care se mai pot auzi din fața blocului.

Ai o senzație minunată când,după o zi obositoare, poți să admiri frumusețea naturii și să privești cerul limpede. Complexul Greenfield este înconjurat de 900 Ha de pădure, așa că ai loc în primul rând la spectacolul cromatic pe care îl oferă natura odată cu schimbarea anotimpurilor - de la prospețimea primăverii și culorile intense ale verii, până la nuanțele arămii ale toamnei și albul imaculat al iernii.

Bucură-te de o panoramă relaxantă din confortul căminului tău. O locuință aflată aproape de pădure te ajută să duci un stil de viață sănătos, să respiri aer curat și să trăiești în liniște, și să uiți de agitația și zgomotul orașului.

Apartamentele noi din sectorul 1 București care oferă priveliști frumoase, așa cum sunt cadrele cu păduri, sunt căutate și pentru faptul că te ajută să elimini stresul, să ții la distanță stările de anxietate, să dormi mai bine, să fii mai creativ și mai mulțumit de viața ta.

Privește Natura, Priveste Cerul, din Greenfield, în fiecare zi!

Surprinde-le frumusețea și lasă-te copleșit, în timp ce îți încarci sufletul cu frumos, în fiecare zi!

Programează o vizionare

VideoBG Placeholder