Cum integrează ansamblul Greenfield Băneasa conceptul de Home Wellbeing

30mai2022 Cum integrează ansamblul Greenfield Băneasa conceptul de Home Wellbeing

Mai nou, dezvoltatorii din domeniul imobiliar acordă un interes deosebit perspectivei de viitor a comunităților construite. Așadar, aceștia se străduiesc să creeze, pe cât posibil, acea atmosferă primitoare oferită de sentimentul de „acasă”.

Ce reprezintă conceptul de „Home Wellbeing

Conceptul „Home Wellbeing”, sau „bunăstarea de acasă”, este unul relativ nou, care aduce în același loc toate ingredientele necesare pentru  o viață armonioasă, sănătoasă și fericită..  

Conceptul de „Home Wellbeing” cuprinde mai multe aspecte:

  • Securitate: Să știi că tu și cei dragi ție sunteți în siguranță este cel mai important lucru. Din acest motiv, nevoia de securitate a fost așezată în vârful listei. 
  • Sănătate mintală: Locuința ta ar trebui să ofere un mediu în care tu și familia ta să vă puteți relaxa. 
  • Sănătate fizică: Casa trebuie să fie curată, aerisită, cu o iluminare naturală eficientă. 
  • Sănătate socială: Casa ar trebui să ofere un spațiu care să faciliteze interacțiunea dintre membrii familiei, astfel încât comunicarea să fie una sănătoasă. De asemenea, locuința ar trebui să fie amplasată în apropierea spațiilor de joacă pentru cei mici, locul prielnic pentru socializare.
  • Educație: Casa ar trebui să fie amplasată în apropierea centrelor educaționale, astfel încât cei mici să aibă acces facil la educație.

Pe scurt, acest concept reprezintă achiziția unui stil de viață și nu doar a unei locuințe. 

De ce Greenfield Băneasa are la bază conceptul de „Home Wellbeing”?

Criteriile prezentate mai sus se regăsesc în totalitate în complexul imobiliar Greenfield Băneasa, cel mai mare ansamblu rezidențial construit de Impact SA, un dezvoltator imobiliar cu o vechime de peste 30 de ani în domeniu. 

Securitate

Securitate in cartierul rezidential Baneasa Greenfield

Fiind un ansamblu rezidențial, accesul în interiorul complexului este controlat, astfel că rezidenții se pot bucura doar de vizitele prietenilor și apropiaților, fără teama că cineva străin ar putea pătrunde în interiorul ansamblului rezidențial.

Sănătate mintală

Dacă dorești să locuiești într-un apartament în sectorul 1, București care să contribuie la o bună sănătate mintală, cartierul Greenfield Băneasa este alegerea ideală.

apartament în sectorul 1, București care să contribuie la o bună sănătate mintală, cartierul Greenfield Băneasa

Nu doar că apartamentele sunt compartimentate corespunzător, dar fiecare apartament are o terasă  unde te poți delecta cu cel mai frumos peisaj oferit de Pădurea Băneasa, ce „îmbrățișează” ansamblul rezidențial. Așadar, tot ce trebuie să faci este să-ți dedici măcar o jumătate de oră citind o carte și admirând peisajul de pe terasă. În plus, Pădurea ce înconjoară cartierul acționează ca o barieră fonică, iar tu te poți bucura de mai multă liniște și de un aer mai curat, comparativ cu alte zone din București.

Sănătatea fizică

Complexul Greenfield Băneasa a pornit din dorința de a forma o comunitate „verde”, care iubește plimbările în natură, sportul și aerul curat, o comunitate care să promoveze un stil de viață sănătos.

Complexul Greenfield Băneasa a pornit din dorința de a forma o comunitate „verde”, care iubește plimbările în natură, sportul și aerul curat, o comunitate care să promoveze un stil de viață sănătos.

Așadar, sportul, aerul curat și pădurea pot defini destul de bine atmosfera din acest complex rezidențial din sectorul 1, București.

Sănătatea socială

Socializarea este o parte importantă a vieții umane. Este o modalitate de a cunoaște alți oameni și de a consolida relațiile de prietenie, precum și o modalitate de a împărtăși gânduri, sentimente și idei. Indiferent de vârstă, să ai un cerc de oameni cu care să socializezi este ceva vital. Este important ca cei mici să socializeze, deoarece aceștia se află în plin proces de dezvoltare. Prin urmare, petrecerea timpului afară, în natură, alături de alți copii de vârste apropiate, poate reprezenta un factor important în dezvoltarea armonioasă a celui mic.

Socializarea este o parte importantă a vieții umane. Este o modalitate de a cunoaște alți oameni și de a consolida relațiile de prietenie, precum și o modalitate de a împărtăși gânduri, sentimente și idei.

În acest sens, cartierul Greenfield Băneasa are locuri de joacă dedicate copiiilor, construind, de asemenea, locuri în care oamenii, de toate vârstele, își pot petrece timpul liber. Greenfield Plaza va fi locul în care rezidenții vin să se relaxeze, să socializeze și le va aduce locuitorilor din Greenfield toate facilitățile, mai aproape de casă.

Educație

Educația este vitală pentru succesul unei societăți. Este piatra de temelie pe care poate avea loc dezvoltarea economică, socială și politică. Instituțiile dedicate educației copiilor oferă un mediu în care  cei mici își pot descoperi talentele și abilitățile, își formează deprinderi noi, își pot dezvolta încrederea în sine și pot explora noi oportunități pentru viitorul lor.

grădiniță și de o școală de stat, direct în ansamblul rezidențial Greenfield. 

Vestea bună este că cei mici vor beneficia în curând de o grădiniță și de o școală de stat, direct în ansamblul rezidențial Greenfield. Astfel, vor merge la școală împreună cu prietenii din parc, iar timpul petrecut pe drum va fi redus considerabil.

 

Dacă îți dorești un ansamblu rezidențial în care să te simți acasă încă de la prima interacțiune, te așteptăm să te alături comunității „verzi”. din Greenfield Băneasa. 

Programează o vizionare

VideoBG Placeholder