Jurnal de șantier: am ajuns la ultimul etaj!

05mai2022 Jurnal de șantier: am ajuns la ultimul etaj!

Primele blocuri din Noul GREENFIELD au fost ridicate în întregime, până la etajul 10 și, chiar dacă nu sunt complet finalizate, cele 2 clădiri cu vedere panoramică, ce însumează 145 apartamente cu 1, 2 și 3 camere, pot primi deja primii vizitatori!

Echipat corespunzător pentru a respecta condițiile de siguranță specifice unui șantier în lucru, te poți convinge în mod direct de calitatea construcției. Vei putea vedea personal că structura de rezistență a clădirilor este proiectată și realizată în așa fel încât să ofere maximă siguranță și durabilitate. IMPACT, dezvoltatorul GREENFIELD Băneasa, a acordat o atenție deosebită durabilității și sustenabilității soluțiilor folosite, optând pentru o proporție de 1/3 beton, 1/3 cărămidă Porotherm și 1/3 suprafață vitrată în cazul acestor construcții. Clasa de beton folosită este una superioară, cu  rezistență crescută la compresiune, iar pentru fiecare metru cub de beton au fost folosite 130 de kg de fier. Clădirile beneficiază astfel de o stabilitate crescută, dar și de elasticitatea atât de necesară în caz de cutremur.

Pereții despărțitori dintre apartamente sunt realizați din beton și blocuri ceramice cu grosimea de 30 cm și sunt finisați cu tencuieli uscate de gips carton, net superioare celor umede, ceea ce asigură o izolație fonică și termică de o înaltă calitate. Astfel, economisești bani atunci când vine vorba de încălzirea locuinței și ai certitudinea că nu deranjezi și nu ești deranjat de zgomotele vecinilor.

Structura verticală a blocurilor este gândită să răspundă nevoii moderne de locuire în spații interioare deschise, clare, fără grinzi sau stâlpi vizibili, ceea ce înseamnă posiblitatea de a mobila și amenaja apartamentul fără restricții, exact așa cum îți dorești.

În acest moment, structura de rezistență a celor 2 blocuri fiind complet finalizată, se lucrează la partea de instalații, iar în zilele următoare se va începe montarea finisajelor la etajele inferioare.

Ești curios cum se văd 900 de hectare de pădure de la etajul 10? Fă-ne o vizită în GREENFIELD Băneasa și admiră priveliștea de la înălțime!

Programează o vizionare

VideoBG Placeholder