Ce înseamnă securizarea prețului pentru un apartament ce va fi finalizat la anul?

10dec.2021 Ce înseamnă securizarea prețului pentru un apartament ce va fi finalizat la anul?

Cum obții un preț garantat pentru un Apartament nou în fază de dezvoltare

Din ce în ce mai des, în operarea smart device-urilor, a platfomelor online și a aplicațiilor bancare, ni se solicită să Securizăm contul. Fiind o operațiune care oferă un plus de siguranță, acțiunea de securizare este percepută ca o necesitate și este rapid efectuată. O astfel de practică este metoda unui dezvoltator imobiliar de a spori încrederea cumpărătorilor în politica de preț la apartamente. Într-un context de creșteri repetate a prețurilor, Impact Developer & Contractor garantează prețurile toată luna Decembrie și îi îndeamnă pe cei interesați de o nouă locuință, să securizeze prețul apartamentului dorit din Greenfield Băneasa, cartierul îmbrățișat de pădure!

La acest moment, piața imobiliară este într-un trend ascendent al prețurilor, direcție susținută de câțiva piloni cu rol semnificativ: cererea mai mare decât oferta, creșterea prețului materialelor și a costurilor pentru forța de muncă din sectorul construcțiilor și bineînțeles, ușurință în accesarea soluțiilor de finanțare.

Specialiștii în domeniu estimează că prețul locuințelor va crește cu aproximativ 25% în următoarea perioadă, în condițiile în care prețurile locuințelor noi au s-au apreciat deja cu 12% în 2021, conform rapoartelor specialiștilor (Sursa: SVN).

Efectele pandemiei asupra locuitorilor se reflectă în nevoia tot mai accentuată de îmbunătățire a stilului de viață și a confortului de locuire. Oamenii manifestă un interes crescut pentru locuințe mai mari (cu măcar o cameră în plus) sau cu grădină, pentru ca toți membrii familiei să își poată desfășura acasă activitățile în condiții optime, cu precădere cele educaționale și lucrative, ce necesită spațiu propriu.

Nevoia imediată de a face o schimbare în viața familiei îi determină pe unii cumpărători să fie mai puțin atenți la întreg procesul de achiziție a unui apartament și a tuturor schimbărilor care pot influența prețul final al proprietății. Tocmai din acest motiv, specialiștii atrag atenția asupra acelor condiții contractuale prin care prețul unui apartament aflat în stadiu de dezvoltare se poate majora după semnarea antecontractului, pe motivul creșterii prețurilor materialelor de construcții și a costurilor cu serviciile colaboratorilor.

În complexul rezidențial Greenfield Băneasa, în luna Decembrie, persoanele hotărâte care se decid asupra unui apartament și semnează antecontractul, au garanția că prețul stipulat la momentul semnării va fi același cu prețul din contractul final de vânzare-cumpărare, indiferent de scumpirile ulterioare. Acest lucru înseamnă că la finalizarea proiectului, cumpărătorul nu va avea surprize neplăcute, indiferent de fluctuațiile de preț din piață.

Inițiativa dezvoltatorului este valabilă în ansamblul rezidențial Greenfield Băneasa până la 31.12.2021 și are ca obiectiv mobilizarea populației interesate de a face un deal bun, respectiv de a achiziționa acum o proprietate care se va aprecia în scurt timp.

apartamente de vanzare Bucuresti Nord in ansamblul Greenfield Baneasa

Vrei să îți securizezi prețul apartamentului dorit? Vino la vizionare, fă o rezervare, iar la finalizarea proiectului, vei achita exact același preț stipulat în antecontract.

Iată și câteva motive să alegi un apartament în (stadiu de construire) în Greenfield Băneasa:

- Ai posibilitatea de a alege poziționarea, etajul, vederea.

- Rezervi cu un preț mai avantajos într-o perioadă de creșteri mari de prețuri.

- Devii proprietarul unui apartament nou în București, a cărei valoare se va aprecia cu siguranță până la finalizarea proiectului. Vezi aprecierea de preț de care s-au bucurat cumpăratorii din Greenfield în perioada 2014 – 2020.

- Poți să planifici în detaliu amenajarea dorită, mai ales că beneficiezi de consiliere de design interior în mod gratuit, din partea Impact Developer & Contractor.

- Ai timp să te familiarizezi cu zona și să cunoști destinații necesare aflate în proximitate.

Ți-e teamă că nu vei mai reuși să te încadrezi în suma estimată de creditare pentru că prețurile continuă să crească? Acționează acum! Vino la vizionare în Greenfield Băneasa și securizează-ți prețul! Alege apartamentul dorit și semnează rezervarea să fii sigur că prinzi prețul actual garantat doarpână la sfârșitul lunii! În virtutea majorării continue a prețurilor la materialele de construcție, cu siguranță și prețurile de listă ale apartamentelor se vor majora, dar tu nu vei fi afectat/ă! Prețurile noilor apartamente din secotorul 1,  Greenfield Băneasa, încep de la  85.352 Euro + TVA.

Securizează-ți pretul cât mai repede!

Programează o vizionare

VideoBG Placeholder