Greenfield Băneasa – Gazda Festivalului Sporturilor din București

26iul.2022 Greenfield Băneasa – Gazda Festivalului Sporturilor din București

 

Evenimente cu Impact – Festivalul Sporturilor

Prima ediție a Festivalului Sporturilor a debutat la Iași, în weekend-ul 15-17 iulie, unde mii de iubitori ai sportului au participat la cele șapte probe: alergare pe potecă, alergare pe șosea, ciclism montan, cursă cu obstacole, orientare sportivă, cursa copiilor și cursa persoanelor cu dizabilități.

Aflat la prima ediție, festivalul de la Iași a fost organizat de către Tabere și Circuite de alergare, schi și MTB cu susținerea companiei IMPACT Developer & Contractor și a Primăriei Municipiului, și cu sprijinul multor altor sponsori și al autorităților locale ieșene.

”Alături de IMPACT Developer & Contractor am reușit să organizăm un eveniment de amploare, într-o zonă cu totul nouă pentru noi, dar o zonă cu un potențial sportiv enorm. Succesul evenimentului s-a datorat, pe de o parte, experinței de peste 13 ani pe care o are echipa noastră în organizarea unor evenimente sportive de mari dimensiuni, precum Marathon7500 – unul dintre cele mai grele concursuri de alergare montană din România, și, pe de altă parte, sprijinului pe care l-am obținut din partea IMPACT Developer & Contractor. Datorită lor am putut să livrăm un eveniment care a ridicat etalonul evenimentelor de profil din România.”, a declarat Silviu Bălan, organizatorul principal al evenimentului.

Festivalul Sporturilor cu Impact

Pe lângă probele sportive propriu-zise, ​​pe parcursul acestor trei zile au fost organizate work-shop-uri sportive și proiecții de filme și documentare. Probele sportive pentru adulți au adunat peste 500 de înscrieri, 300 de copii s-au înscris la evenimentele special concepute pentru ei, peste 160 de voluntari au fost responsabili pentru buna desfășurare a evenimentului, iar mii de spectatori i-au încurajat pe sportivi în fiecare dintre cele trei zile ale festivalului.

”Ideea Festivalului Sporturilor a luat naștere din dorința noastră de a dezvolta comunități sustenabile, iar stilul de viață sănătos, socializarea de calitate sunt esențiale pentru bunăstarea membrilor comunității”, spune Gheorghe Iaciu, acționarul majoritar al sponsorului principal al Festivalului, IMPACT Developer & Contractor, la rândul lui un practicant pasionat al mai multor sporturi.

Festivalul Sporturilor Greenfield

Seria ”Evenimentelor cu Impact” susținute de IMPACT Developer & Contractor, continuă la București cu Festivalul Sporturilor Greenfield, în perioada 16-18 septembrie 2022. Numeroși sportivi se vor întâlni în fața strip-mall-ului Greenfield Plaza pentru a participa la probele de alergare, ciclism sau orientare sportivă. În plus, evenimentul este deschis și celor mici, incluzând o cursă de alergare dedicată lor, organizată pe patru categorii de vârstă, cu înscriere gratuită.

Trei zile de eveniment în cel mai verde cartier din București! Alătură-te și tu iubitorilor de sport și natură și ia-ți doza de energie la Festivalul Sporturilor Greenfield.

Înscrierile se pot face online, până pe 7 septembrie 2022, pe site-ul:  https://festivalulsporturilor.ro/greenfield/inscriere/ .

Toate evenimentele organizate în cadrul ansamblului rezidențial Greenfield ajută la sănătatea fizică, cât și a sănătății mintale, acești factori fiind printre noțiunile de bază ale conceptului de Home Wellbeing adoptat de Greenfield.

Programează o vizionare

VideoBG Placeholder

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent cu noutățile, evenimentele și promoțiile noastre.

Niciodată nu vom divulga adresa ta de email și nu vom face spam. Făcând click pe „Trimite”, ești de acord cu Termeni și Condiții și Nota de informare