Greenfield Băneasa – Gazda Festivalului Sporturilor din București

26iul.2022 Greenfield Băneasa – Gazda Festivalului Sporturilor din București

 

Evenimente cu Impact – Festivalul Sporturilor

Prima ediție a Festivalului Sporturilor a debutat la Iași, în weekend-ul 15-17 iulie, unde mii de iubitori ai sportului au participat la cele șapte probe: alergare pe potecă, alergare pe șosea, ciclism montan, cursă cu obstacole, orientare sportivă, cursa copiilor și cursa persoanelor cu dizabilități.

Aflat la prima ediție, festivalul de la Iași a fost organizat de către Tabere și Circuite de alergare, schi și MTB cu susținerea companiei IMPACT Developer & Contractor și a Primăriei Municipiului, și cu sprijinul multor altor sponsori și al autorităților locale ieșene.

”Alături de IMPACT Developer & Contractor am reușit să organizăm un eveniment de amploare, într-o zonă cu totul nouă pentru noi, dar o zonă cu un potențial sportiv enorm. Succesul evenimentului s-a datorat, pe de o parte, experinței de peste 13 ani pe care o are echipa noastră în organizarea unor evenimente sportive de mari dimensiuni, precum Marathon7500 – unul dintre cele mai grele concursuri de alergare montană din România, și, pe de altă parte, sprijinului pe care l-am obținut din partea IMPACT Developer & Contractor. Datorită lor am putut să livrăm un eveniment care a ridicat etalonul evenimentelor de profil din România.”, a declarat Silviu Bălan, organizatorul principal al evenimentului.

Festivalul Sporturilor cu Impact

Pe lângă probele sportive propriu-zise, ​​pe parcursul acestor trei zile au fost organizate work-shop-uri sportive și proiecții de filme și documentare. Probele sportive pentru adulți au adunat peste 500 de înscrieri, 300 de copii s-au înscris la evenimentele special concepute pentru ei, peste 160 de voluntari au fost responsabili pentru buna desfășurare a evenimentului, iar mii de spectatori i-au încurajat pe sportivi în fiecare dintre cele trei zile ale festivalului.

”Ideea Festivalului Sporturilor a luat naștere din dorința noastră de a dezvolta comunități sustenabile, iar stilul de viață sănătos, socializarea de calitate sunt esențiale pentru bunăstarea membrilor comunității”, spune Gheorghe Iaciu, acționarul majoritar al sponsorului principal al Festivalului, IMPACT Developer & Contractor, la rândul lui un practicant pasionat al mai multor sporturi.

Festivalul Sporturilor Greenfield

Seria ”Evenimentelor cu Impact” susținute de IMPACT Developer & Contractor, continuă la București cu Festivalul Sporturilor Greenfield, în perioada 16-18 septembrie 2022. Numeroși sportivi se vor întâlni în fața strip-mall-ului Greenfield Plaza pentru a participa la probele de alergare, ciclism sau orientare sportivă. În plus, evenimentul este deschis și celor mici, incluzând o cursă de alergare dedicată lor, organizată pe patru categorii de vârstă, cu înscriere gratuită.

Trei zile de eveniment în cel mai verde cartier din București! Alătură-te și tu iubitorilor de sport și natură și ia-ți doza de energie la Festivalul Sporturilor Greenfield.

Înscrierile se pot face online, până pe 7 septembrie 2022, pe site-ul:  https://festivalulsporturilor.ro/greenfield/inscriere/ .

Toate evenimentele organizate în cadrul ansamblului rezidențial Greenfield ajută la sănătatea fizică, cât și a sănătății mintale, acești factori fiind printre noțiunile de bază ale conceptului de Home Wellbeing adoptat de Greenfield.

Programează o vizionare

VideoBG Placeholder