Din Martie, stai cu ochii pe evenimentele Greenfield

23ian.2019 Din Martie, stai cu ochii pe evenimentele Greenfield

2019 își face loc treptat în sufletele noastre, iar amintirile anului trecut ne umplu inimile și gândurile de bucurie. A fost un an al împlinirilor, un an în care parcă mai mult decât oricând misiunea noastră, a comunității Greenfield Residence, a fost cel mai aproape de țintele propuse: peste 1.000 de stejari plantați în pădurea Băneasa, peste 700 de arbori, arbuști și plante ornamentale și-au găsit casă în cartierul nostru și 100 de căsuțe pentru păsări montate în preajma caselor noastre.

Mii de practicanți ai sportului în aer liber, iubitori de natură au găsit în Greenfield un partener de încredere, parteneriat materializat în susținerea la propriu și la figurat a mai multor curse de alergare desfășurate pe potecile pădurii Băneasa. Pe toți, oameni, necuvântătoare și plante, i-am întâmpinat cu drag și le-am urat în cor cel mai prietenesc #WelcomeToMyPlayground.

Din primăvară, după încălzirea pe potecile pădurii ce generos ne înconjoară, pornim din nou la drum cu noi surprize, pentru cei mari, dar mai ales pentru cei mici, pentru că împreună construim un viitor. Dorim ca alături de voi, să lăsăm generațiilor ce vor veni un spațiu nu doar de locuit, ci unul în care om, natură, tehnologie și progres să coexiste într-o armonie aproape de perfecțiune.

Tocmai de aceea, pe 24 Martie noi ne vom afla la startul Băneasa Forest Run, prima cursă de trail run a anului. Pentru locuitorii cartierului nostru, dar nu numai pentru ei, începând cu acest an, am pregătit o tură specială, populară și necompetitivă. Greenfield Family Run este genul de cursă perfect pentru cei care vor să facă mișcare în natură pe o distanță accesibilă oricărui nivel de performanță. 

Traseul se întinde pe 3,3 km de alei asfaltate, poteci, drumuri de pământ, vegetație și faună ce aduc un plus de plăcere alergării. Va fi o cursă dedicată în special familiilor dar și celor care vor să facă primul pas în competițiile de alergare off-road. 

Chiar dacă uneori ai mai scăpat autobuzul din pricina vitezei tale de alergare, ești binevenit la Greenfield Family Run. Prima ta alergare seioasă trebuie să fie o experiență plăcută. Vei fi în competiție doar cu tine și vei putea admira pe deplin frumusețea naturii prin mijlocul căreia se va desfășura cursa. Cine știe, poate la următoarele ediții, ne vom regăsi la startul crossului de 10 km sau chiar al semimaratonului. :)      Dacă ești un alergător cu experiență, iar cronometrul ți se oprește  după fiecare cursă din în ce mai repede, Greenfield Family Run e prilejul ideal să predai ștafeta celor mici, alergând alături de ei în această cursă. Le poți arăta astfel pe viu plăcerea sportului în aer liber, iar ei pot simți bucuria atingerii liniei de sosire și a petrecerii într-un mod cât se poate de plăcut a unei zile alături de părinții lor. Înscrierile la cursă se pot face aici, iar copiii pot participa GRATUIT alături de părinții lor înscriși la această probă și vor beneficia de număr și kit de concurs propriu. Locuitorii cartierului nostru vor avea parte și de o surpriză din partea organizatorilor, dar toate la timpul lor. :)   

Greenfield Family Run este doar unul din modurile prin care încercăm să aducem comunitatea noastră mai aproape de sport, de mișcare în aer liber, de natură. Vom rămâne tot timpul fideli ideii că misiunea noastră, a comunității Greenfield, este aceea de a promova un stil de viață sănătos, în armonie cu natura, de a dezvolta un spațiu de locuit care încurajează mișcarea, sportul în aer liber și comuniunea cu mediul înconjurător. 

Vom susține în continuare cu tărie proiectele care pun pe primul plan interacțiunea pozitivă între om și natură, între modernitate și tradiții, între dezvoltare și conservare a mediului înconjurător. Greenfield, cartierul îmbrățișat de pădure, este mai mult decât un ansamblu rezidențial, este un stil de viață, cu mișcare si ieșiri în aer liber, sănătate și voie bună alături de familie și prieteni.

Fiți cu ochii pe noi! 

Programează o vizionare

VideoBG Placeholder