Toamna în Greenfield, între amintiri și noi începuturi

16oct.2020 Toamna în Greenfield, între amintiri și noi începuturi

Se spune că toamna suntem cu toții un pic mai melancolici decât în restul anului. Psihologii pun acest lucru pe seama faptului că întreaga transformare a naturii ne amintește de propriile noastre transformări, căci toamna e anotimpul retrospectivelor și introspecțiilor personale. Nostalgii mai vechi sau mai noi ajung în această perioadă mai aproape de suflet, iar amintirile creează un sentiment dulce amărui al unui sfârșit și în același timp al unui nou început. 

Toamna în ansamblul imobiliar Greenfield Residence pare că aduce natura și mai aproape de noi, ne intră timid în case odată cu mirosul ceților matinale care ne dau peste cap reperele. Iar străzile cartierului, acum câteva zile vesele şi vii, cad pradă unei liniști calme şi parcă neprimitoare. Din zgomotele zilelor de vară nu au mai rămas decât picăturile ploii, vâjâitul amenințător al vântului și foșnetul covorului de frunze deja căzute la pământ. Dacă le asculți cu atenție însă, vei descoperi o armonie atât de liniștitoare cum numai pădurea știe să facă. Nu e chiar Toamna lui Vivaldi, dar poate fi cântecul cu care te strecori seara în pat, cu un ceai fierbinte alături și cartea aceea pe care ai tot amânat să o deschizi până acum.

În plină zi, cu un soare din ce în ce mai distant, ne luăm lumină și căldură de pe chipurile copiilor ce descoperă acum emoții noi. Și nu putem să nu ne gândim că mai ales pentru ei, dar și pentru părinții lor, în curând va începe construcția școlii și a grădiniței. Prezența acestora în cartier va crește simțitor timpul petrecut alături de familie și totodată încrederea că cei mici sunt în siguranță. Spații educaționale moderne, adaptate pe deplin vremurilor, ele vor constitui baza pe care se va dezvolta în viitor o comunitate de oameni responsabili, atenți la problemele din jur și mereu dornici să dea o mână de ajutor.

 mall Bucuresti Nord

În mod evident și pentru cei mari toamna aduce vești, numai bune să mai încălzească puțin atmosfera unei toamne deja prea reci. Marcăm astfel începutul unei noi faze de dezvoltare a cartierului nostru, prin demararea lucrărilor la poate cel mai mare centru comunitar dintr-un ansamblu rezidențial. Situat aproape de calmul pădurii, Greenfield Community Center va ridica substanțial standardele de confort ale locuitorilor, prin includerea tuturor funcționalităților necesare unei mari comunități și, suntem convinși, va deveni punctul central al unei comunități tinere pentru care un stil de viață sănătos nu este doar un principiu de bază, ci și o sursă de încredere, socializare și relaxare.

Așadar, e momentul să nu mai lăsăm toamna să ne umbrească strălucirea din ochi, ci să ne bucurăm de priveliștea de poveste de care avem zilnic parte și să privim cu încredere spre mâine. E toamnă, anotimpul culorilor și al transformării naturii, puntea către albul imaculat al iernii și căldura primăverii de după. E toamnă, e timpul recoltelor și al bilanțurilor. Te așteptăm să descoperi Noul Greenfield și să culegem împreună gânduri bune și zâmbete. Tu câte ai adunat până acum?

Programează o vizionare

VideoBG Placeholder