Ideal pentru o familie: ultimele 2 Apartamente de 3 Camere cu 4.500 € Discount!

11feb.2019 Ideal pentru o familie: ultimele 2 Apartamente de 3 Camere cu 4.500 € Discount!

Acasă. Locul pe care orice familie și-l dorește, unde visele se transformă în realitate și unde copiii pot crește în armonie și siguranță.

Dacă în 2019 ți-ai propus să faci acest pas și vrei să găsești apartamentul ideal pentru familia ta, îți propunem să arunci o privire peste oferta lunii martie din Greenfield, complex situat în zona de Nord a Bucureștiului, în Sectorul 1.

S-ar putea să descoperi că avem locuința perfectă pentru o familie cu copii. O să-ți placă atmosfera prietenoasă ce domnește în complex, aerul curat oferit de cele 900 ha de pădure ce înconjoară cartierul, siguranța oferită de sistemul de pază activ 24/7, dar și locurile de joacă dedicate prichindeilor. :)

În plus, sunt doar două unități de apartamente 3 camere disponibile cu un DISCOUNT de 4.500 €.

Fie că vrei să cumperi apartamentul prin Prima Casă sau Credit Ipotecar, noi te încurajăm să vii la vizionare. Vei vedea cu ochii tăi cum arată cartierul Greenfield Băneasa Residence, cum sunt compartimentate apartamentele de 3 și 4 camere. Aceste apartamente sunt finalizate și disponibile pentru a te muta imediat. În plus, reducerea de care beneficiezi în luna martie, este binevenita: ar putea fi exact bugetul necesar pentru a amenaja o bucătărie și un living conform cu nevoile familiei!

Sunt doar 2 apartamente de 3 camere, de 94 mp, disponibile cu un discount de 4.500 €. Vrei să vezi cum arată schița unui apartament de 3 camere în Greenfield?

apartament modern cu 3 camere de vanzare in Bucuresti Nord, zona Băneasa De ce iti va placea acest apartament? Pentru bucătăria închisă, ideală pentru o familie unde se gătește și unde accentul este pus pe timpul petrecut împreună în camera de zi suficient de încăpătoare pentru toți membrii familiei (25.28 mp). Printre beneficiile pe care le au familiile cu copii în Greenfield se numără și accesul securizat în complex, locurile de joacă multiple (în număr de 9 mai exact) și aerul curat asigurat de cele 900 Ha pădure ce înconjoară locuințele. Completează formularul de contact de mai jos și hai să vezi cu ochii tăi dacă este potrivit pentru familie ta.

Programează o vizionare

VideoBG Placeholder