Prima Casă 2019: soluția pentru tinerii care își doresc un apartament în cartierul îmbrățișat de pădure

13mai2019 Prima Casă 2019: soluția pentru tinerii care își doresc un apartament în cartierul îmbrățișat de pădure

Un cuibușor în mijlocul naturii, departe de agitația și aglomerația orașului este un vis pe care probabil și tu îl ai. Și chiar dacă ești tânăr și vrei să fii cât mai aproape de agitația orașului și de zona unde lucrezi, serile și zilele de weekend preferi să le petreci afară, în aer liber. Dar ce bine ar fi ca orașul să fie mai puțin aglomerat, să petreci mai puțin timp în trafic, să ai parte de mai multă verdeață! Sună bine acest #BucurestiDarDiferit.

Și nu doar că sună bine, dar și există! Descoperă un cartier îmbrățișat de pădure, mai aproape de natură, cu mai mult aer curat și totuși, în sectorul 1 al Capitalei.

 

Chiar dacă ești tânăr, și poate că posibilitățile materiale nu te îndeamnă să te uiți spre un apartament într-un cartier nou, într-un imobil nou construit, noi îți spunem că poți să-ți iei propriul apartament în sectorul 1 București, din ofertele Greenfield Băneasa Residence, și prin Prima Casă. 

 

Ce înseamnă acest lucru și ce condiții sunt prin Prima Casă în 2019?

În primul rând, trebuie să știi că restricțiile legate de vârstă și venituri sunt minime. Trebuie să ai peste 18 ani, iar rata lunară a creditului trebuie să fie maximum 45% din venitul net. Ar mai trebui să ai minim un an vechime în muncă, din care cel puțin 3-6 luni la actualul angajator, și să faci dovadă că nu deții deja o locuinţă mai mare de 50 de metri pătraţi, fie ea individual sau cu o altă persoană.

 

Un aspect important este că pentru locuinţele mai noi de cinci ani, creditul maxim este de 66.500 de euro, iar pentru apartamentele care au trecut de 5 ani sunt acordaţi cel mult 57.000 de euro.

Avantajul față de alte tipuri de creditare este că la Prima Casă ai nevoie de un avans minim de numai 5% din valoarea locuinţei, faţă de cel puţin 15%, cerut în cazul creditelor ipotecare standard.

 

Poți să îți iei un apartament în Greenfield prin Prima Casă?

Răspunsul este categoric: DA.

Oferta noastră de locuințe începe de la Apartamente 2 Camere, 64 mp, cu prețuri ce pornesc de la 64.870 Euro + TVA.

Iar după cum am văzut mai sus, această sumă este mai mică decât creditul maxim pe care-l poți obține prin Prima Casă (66.500 Euro).

Avansul pentru acest apartament ar fi de 5 %, așadar: 3.244 euro. 

Știm că probabil mai ai întrebări referitor la rate, dobândă și ești curios cum arată un astfel de apartament cu 2 camere, așa că nu îți putem recomanda decât să vii la o vizionare să te convingi dacă apartamentul este pentru tine și ce opțiuni de achiziție ai. Colegii de la vânzări îți vor răspunde la toate întrebările și te vor ajuta să iei cea mai bună decizie.

Printre beneficiile rezidenților din Greenfield se numără inclusiv transportul asigurat până la metrou Pipera și Aurel Vlaicu, alături de pază și acces securizat, cabinet medical și o mulțime de posibilități de a petrece timpul liber în natură. 

Hai să vezi cum ar fi să fii vecin cu natura, în același #BucureștiDarDiferit!

 

Programează o vizionare

VideoBG Placeholder