O linie a orizontului mereu verde

06aug.2020 O linie a orizontului mereu verde

Din cele mai vechi timpuri, diferitele civilizații ale planetei au asociat culoarea verde cu speranța. Chiar și astăzi, în cultura populară românească, visele în care verdele joacă un rol predominant sunt interpretate în notă pozitivă și sunt considerate premonitorii pentru lucruri bune. Ba chiar în anumite zone din țară, simpla prezență a culorii verde ameliorează dureri și estompează unele simptome de boală. Surprinzător sau nu, toate acestea nu sunt doar simple superstiții.

Oamenii de știință au demonstrat că în prezența culorii verzi glanda pituitară (hipofiza) este stimulată să sintetizeze și să secrete hormoni printre care și hormonul de creștere. Pe lângă efectul fizic de regenerare și întinerire a țesuturilor, verdele sprijină și funcționarea sistemului nervos crescând nivelul de histamină din sânge și reducând dilatarea vaselor de sânge. Drept urmare, mușchii devin mai relaxați, de aici și senzația de calm, de relaxare, de revigorare.

De aceea, în ultimii ani, tot mai mulți oameni aleg pentru propriile locuințe decoruri interioare bogate în nuanțe de verde, ce oferă o stare pozitivă departe de stresul vieții cotidiene, inducând un sentiment de reconectare cu natura.

Imaginează-ți, deci, acum cum ar fi dacă pentru a te înconjura de cât mai mult verde nu trebuie decât să deschizi larg ușa terasei tale și să pășești într-un spațiu al calmului și liniștii chiar la tine acasă. Să scrutezi zarea, iar de la picioare și până departe la linia orizontului, privirea să-ți fie scăldată în cel mai curat și relaxant verde, atât de naturalul verde al pădurii plină de viață.

 

apartamente de vanzare Bucuresti Nord

De aceea, în Greenfield Residence am proiectat noile blocuri Panoramic Apartments. Acestea reușesc într-un mod unic să bifeze majoritatea criteriilor fizice și emoționale specifice unui stil de viață la standarde ridicate: cadru natural cu impact direct asupra sănătății psihice, aer curat și liniște ce contribuie și la odihna corespunzătoare, posibilitatea practicării sportului, parcuri, locuri dedicate activităților sportive și copiilor și apartenența la o comunitate integră. În plus ele aduc noi avantaje pentru locuitori: soluții green de reducere a poluării, mai multă luminozitate, parcări subterane, dar și priveliștea deosebită spre și deasupra Pădurii Băneasa, în apropiere de lizieră.

Verdele natural intens al pădurii va aduce stabilitate, echilibru, răbdare, perseverenţă, amabilitate, generozitate, meticulozitate, rafinament, sinceritate și implicare deplină în viața comunității. Oamenii „verzi” sunt mereu preocupați de a face ceea ce trebuie, sunt loiali și atenți la problemele din jur, inteligenţi și deschişi la nou şi la noi concepte. În același timp sunt persoane pentru care socializarea şi comunicarea joacă un rol important. Fii printre puținii care vor beneficia de o vedere unică deasupra Pădurii Băneasa. Solicită oferta și vino la vizionare!

Hai să te convingi de beneficiile unei existențe verzi din toate punctele de vedere. Găsești aici toate detaliile despre viitoarea ta locuință. Alege Greenfield, cartierul unde verdele e vecin cu tine la tot pasul.

Programează o vizionare

VideoBG Placeholder