Împreună ne dezvoltăm sănătos

23iun.2022 Împreună ne dezvoltăm sănătos

Nordul capitalei, în special zona Băneasa, ajunge să fie printre preferințele celor ce sunt în căutarea unei locuințe, datorită proximității față de cele mai importante zone rutiere naționale și aeroport și a multitudinii de opțiuni de divertisment și petrecere a timpului liber.

Pentru iubitorii de liniște, natură și aer curat, cea mai bună opțiune din nordul Bucureștiului este reprezentată de cartierul rezidențial Greenfield Băneasa. Complexul reunește deja peste 6000 de locuitori ce trăiesc în armonie cu natura, cartierul fiind înconjurat de 900ha de pădure, care se adaugă celor 18ha de locuri de joacă și spații verzi din interiorul ansamblului. În plus, rezidenții vor beneficia chiar în cadrul complexului de școală și grădiniță de stat, Strip Mall Greenfield Plaza și vor avea acces la Wellness Club by Greenfield.

Împreună creștem o comunitate „verde”

Pădurea Băneasa, unde este amplasat strategic ansamblul rezidențial Greenfield, este o zonă înconjurată de obiective importante: cele două aeroporturi bucureștene, Otopeni și Băneasa, sunt situate la câteva minute, la fel și Băneasa Shopping City

În momentul în care alegi să achiziționezi un apartament în București Nord, dar nu oriunde, ci în cadrul complexului rezidențial Greenfield, ai acces la o mulțime de facilități, atât în interiorul acestuia, cât și în proximitatea ansamblului rezidențial, de la cafenele, terase sau supermarket, până la cabinet medical, stomatologic, Strip Mall și centru Wellness. Însă mai e ceva, vei face parte din echipa noastră de prieteni, ce formează o comunitate „verde” care promovează idei și valori sănătoase precum protejarea mediului înconjurător sau un stil de viață cât mai dinamic, concentrat pe diverse activități fizice realizate în aer liber, uneori chiar în Pădurea Băneasa. Pe lângă conceptul de comunitate verde, cartierul rezidențial Greenfield adoptă și conceptul de Home Wellbeing în locuințele pe care le oferă.

Reciclare și responsabilitate socială

Când vei deveni membru al ansamblului nostru rezidențial, vei observa că există mai multe puncte de colectare selectivă a deșeurilor, distribuite în funcție de amplasarea locuințelor. Plasticul, hârtia, metalul și sticla, precum și aparatele electrice și electronice mici sau becurile și bateriile sunt colectate separat și apoi transportate către un centru de sortare și reciclare. E bine de știut că, în calitate de locuitor al complexului rezidențial Greenfield Băneasa, ai posibilitatea colectării pentru reciclare a uleiului alimentar uzat, fără să te deplasezi în afara cartierului. Toate instalațiile de colectare și reciclare sunt accesibile, la îndemâna ta.

Avem grijă de inima pădurii

A trăi înconjurat de pădure poate fi un vis al copilăriei sau o binecuvântare pentru familie, în special pentru copii. Pentru toți rezidenții Greenfield, este o responsabilitate asumată cu plăcere: grija față de locul unde trăim nu este doar la nivel declarativ, este parte din acțiunile noastre periodice de îngrijire a pădurii.

Poți face parte din echipele ce se implică în acțiuni de ecologizare sau întinerire a pădurii Băneasa, de curățenie sau plantări de arbori. Aceste momente, în care faci echipă cu alți locatari, nu sunt doar extrem de satisfăcătoare, ci pot genera noi relații de prietenie, fiind un prilej excelent de socializare pentru tine și familia ta. Așadar, stilul tău de viață se schimbă în bine.

Făcând parte din comunitatea Greenfield, ai oportunitatea de a face o mulțime de lucruri benefice pentru tine și familia ta, în afara acțiunilor colective: plimbări în natură, o sesiune de alergat prin pădure, unde respiri aer curat și uiți că trăiești în București, faci fitness, înoți, te relaxezi la Wellness Club by Greenfield, iar seara, după ce termini toate sarcinile zilnice, te bucuri de un moment de liniște și relaxare cu familia ta, în siguranță, pentru că în Greenfield ai acces securizat și pază 24/7.

Nu este deloc dificil să te bucuri de toate aceste privilegii. Pur și simplu contactează-ne și stabilește o întâlnire cu un consultant de vânzări Greenfield.

Programează o vizionare

VideoBG Placeholder