Magia Copilăriei în Greenfield, sărbătorită pe 1 Iunie cu o expoziție de desene

01iun.2020 Magia Copilăriei în Greenfield, sărbătorită pe 1 Iunie cu o expoziție de desene

Am îmbrățișat de la început mesajul internațional #TotulVaFiBine și tare ne-am bucurat să vedem curcubeul în cartierul Greenfield, făcut de voi, cei din comunitate. Și pentru că în toată perioada de izolare, copiii au lucrat diferite planșe, desene și picturi și ne-am gândit să le valorificăm printr-o expoziție în preajma zilei de 1 Iunie.

Altfel spus, ca să marcăm Ziua Copilului am organizat un CONCURS și am oferit 3 premii, constând în vouchere valorice, valabile la cumpărături pe un site dedicat copiilor, pentru ca premiul să fie potrivit, indiferent de vârstă. Revederea de la înscrieri a fost, într-adevăr dulce, pentru Gelato Natura a oferit înghețată la Rulota din Parcul Platanilor, din partea IMPACT. În plus, toți cei care s-au înscris la concurs au primit de Ziua Copilului o surpriză dulce. 

Spații verzi sectorul 1 București

Desenele au fost laminate și expuse în Parcul Platanilor în weekendul care a deschis vara. 60 de planșe deosebite ne-au dovedit talentul copiilor din Greenfield și noi, cei mari, ne-am bucurat să vedem lumea ilustrată prin creativitatea lor. Știm, parcă auzim versurile marelui poet: Unde ești copilărie, cu pădurea ta cu tot?  

Din fericire, Pădurea este aici, îmbrățișează cartierul, iar copilăria este mai frumoasă, mai ca pe vremuri, aici în Greenfield. 

padurea Baneasa si ansamblul rezidential Greenfield

Programează o vizionare

VideoBG Placeholder