Magia Copilăriei în Greenfield, sărbătorită pe 1 Iunie cu o expoziție de desene

01iun.2020

Am îmbrățișat de la început mesajul internațional #TotulVaFiBine și tare ne-am bucurat să vedem curcubeul în Greenfield, făcut de voi, cei din comunitate. Și pentru că în toată perioada de izolare, copiii au lucrat diferite planșe, desene și picturi și ne-am gândit să le valorificăm printr-o expoziție în preajma zilei de 1 Iunie.

Altfel spus, ca să marcăm Ziua Copilului am organizat un CONCURS și am oferit 3 premii, constând în vouchere valorice, valabile la cumpărături pe un site dedicat copiilor, pentru ca premiul să fie potrivit, indiferent de vârstă. Revederea de la înscrieri a fost, într-adevăr dulce, pentru Gelato Natura a oferit înghețată la Rulota din Parcul Platanilor, din partea IMPACT. În plus, toți cei care s-au înscris la concurs au primit de Ziua Copilului o surpriză dulce. 

Desenele au fost laminate și expuse în Parcul Platanilor în weekendul care a deschis vara. 60 de planșe deosebite ne-au dovedit talentul copiilor din Greenfield și noi, cei mari, ne-am bucurat să vedem lumea ilustrată prin creativitatea lor. Știm, parcă auzim versurile marelui poet: Unde ești copilărie, cu pădurea ta cu tot?  

Din fericire, Pădurea este aici, îmbrățișează cartierul, iar copilăria este mai frumoasă, mai ca pe vremuri, aici în Greenfield. 

Programează o vizionare