În Greenfield, ziua bună chiar se cunoaște de dimineață

13iul.2020 În Greenfield, ziua bună chiar se cunoaște de dimineață

De ceva vreme ești prins, parcă fără scăpare, într-un vârtej continuu în care timpul se comprimă, iar momentele pentru tine devin din ce în ce mai rare. Între job și viața agitată din afara lui, găsești cu greu răgaz pentru micile lucruri care te fac să zâmbești cu gura până la urechi. Îți dorești cu ardoare un colț de lume doar al tău, un spațiu în care problemele, oboseala și grijile dispar ca prin minune. Poate că a venit timpul să descoperi Greenfield Residence, cartierul în care diminețile sunt cu adevărat bune.

În simbolistica populară, verdele înseamnă speranță și prosperitate, încurajează gândirea pozitivă și ajută la echilibrarea organismului și un mai mare autocontrol. În același timp, verdele te poate înveseli atunci când nu ești foarte bine dispus. Este benefic atunci când ai probleme sentimentale, probleme cu tensiunea arterială sau în caz de insomnie. Verde înseamnă viață, creștere și renaștere și astfel, diminețile în cartierul rezidențial Greenfield Băneasa sunt cu adevărat speciale, pentru că ne place să credem că și cafeaua are un gust mai bun dacă o bei într-un mediu feeric, cu o priveliște îmbietoare. 

rasaritul soarelui in ansamblul rezidential Greenfield

Imaginează-ți acum momentul primelor clipe dintr-o dimineață de vară când prima imagine ce ți se fixează pe retină este verdele infinit ce se întinde de la fereastra ta până la linia orizontului. În plus, peste toate plutește o liniște cum numai natura îți poate oferi. E liniștea aceea relaxantă în care doar sunetul frunzelor foșnind în adierea lină a vântului îți întrerup gândurile și îți fură grijile. Iar dacă ești mai atent, poți prinde câteva acorduri ale celui mai frumos cântec din lume. Poți fredona împreună cu păsările trilurile vesele ale naturii verzi și plină de viață și de energie.

Iar după ce stresul a dispărut, poți ieși pe terasă sau în grădină și poți încerca câteva exerciții de gimnastică. În Parcul Platanilor, ai și aparate de fitness, totul pentru sănătate și un tonus bun. Aerul curat al pădurii îți va oxigena organismul mai rapid și vei observa cu ușurință că efortul tău a meritat din plin. Sau poți da o tură de alergare ușoară în spatele blocului, pe cărările umbrite ale pădurii. Răcoarea și mirosul naturii matinale cu siguranță te vor încărca cu energie pentru tot restul zilei.

comunitate verde in ansamblul rezidential Greenfield Baneasa

Iar dacă lucrezi de acasă, singurul drum pe care îl vei face dimineața va fi plimbarea scurtă împreună cu copiii până la grădinița sau școala din cartier, unde îi vei ști în siguranță, bucurându-se și ei la rândul lor de diminețile înverzite și pline voie bună. Odată întors acasă te poți ascunde de soare pe terasă la loc umbrit, iar pauzele de muncă le poți lua direct la birou, bucurându-te pur și simplu de priveliște și sunetele din jur. Să îți creezi o stare de bine și să aduci mai multă energie în viața ta nu necesită ritualuri complicate. E suficient să deschizi ochii în fața spectacolului naturii ce cu drag îmbrățișează Greenfield Residence. Și nu uita să te bucuri în fiecare zi de o oră de concediu chiar în propriul apartament.

mersul pe bicicleta in Bucuresti Nord

Dacă îți dorești un astfel de scenariu de viață, atunci probabil vei fi încântat de apartamentele de vanzare din cartierul rezidențial Greenfield Băneasa. Te vei convinge că merită să locuiești aici, în cartierul cu dimineți de poveste.

Programează o vizionare

VideoBG Placeholder