Proprietar în Greenfield (studio)

26ian.2021 Proprietar în Greenfield (studio)

Ce-ar fi dacă până la primăvara ce bate la ușă ți-ai face un cadou mai puțin obișnuit? Un cadou de care să te bucuri o viață întreagă sau care să îți aducă beneficii și satisfacții materiale considerabile? Poți primi un astfel de cadou dacă investești într-un apartament în noul complex rezidențial din sectorul 1 București, Greenfield Băneasa. Nu doar că te vei bucura de oferte exclusive ale partenerilor noștri (producători sau magazine de mobilă, producători sau magazine de electrocasnice, notariate, bănci sau furnizori de servicii în Greenfield Plaza), dar beneficiezi și de avantajul de a cumpăra cu până la 12.000 de euro mai ieftin, dacă faci o rezervare până la 1 Martie 2021.

aăpartament de tip studio in Bucuresti NordPentru un studio cochet, cu suprafețe construite cuprinse între 56,19 și 68,61 mp, perfect pentru două persoane, poți beneficia de o reducere de până la 7.548 de euro + TVA. Proiectate să ofere un maxim de confort, studiourile din Noul Greenfield te vor surprinde cu siguranță în mod plăcut prin compartimentarea ce dă senzația de spațiu deschis sau prin dispunerea extrem de practică și atractivă a punctelor de interes dintr-un apartament și terasa de 10 mp.

Și pentru că, indiferent de destinația pe care o vei da apartamentului tău (locuință sau închiriere), dorim ca experiența unei astfel de achiziții să fie unică, iar satisfacția ta deplină, ne-am concentrat atenția chiar și asupra celor mai mici detalii.

Priveliștea verdelui infinit al pădurii nu te-ar bucura pe deplin dacă vederea din apartamentul tău nu ar cuprinde spectacolul continuu al naturii. De aceea, apartamentele de tip studio sunt prevăzute cu vitraje mari, supradimensionate, pentru a asigura atât acccesul luminii pe o suprafață cât mai mare din cameră, cât și pentru a-ți da posibilitatea să savurezi peisajul din confortul canapelei. În același timp, am folosit tâmplărie PVC de fabricație germană cu 5 camere de izolare termică și o lățime a tocului generoasă, feronerie fiabilă de calitate superioară, ce asigură un coeficient de transfer termic superior.

Accesul în apartament se face printr-o ușă blindată cu dimensiunile de 104 x 220 cm, din clasa 3 antiefracție. Tocul este fabricat din oțel zincat vopsit din câmp electrostatic, cu finisaj maro închis. Balamalele sunt de asemenea de cea mai bună calitate, iar feroneria din crom satinat cu broască cheie Safe. Finisajul ușii este realizat din panouri de CPL laminat, cu rezistență superioară, stejar la exterior și alb la interior.

Interiorul unui studio din Noul Greenfield se remarcă prin calitatea placării pardoselilor din bucătărie și băi cu gresie porțelanată de calitate superioară, cu un design ce imită piatra naturală albă, tip calacatta. Mijloacele moderne de producție permit ca designul unei plăci să nu se repete foarte des, obținându-se astfel un aspect foarte apropiat de piatra naturală, însa cu avantajul întreținerii ușoare. Pardoselile din living și dormitor sunt placate cu parchet laminat de 8 mm grosime, din clasa de trafic 32, din stejar, care asigură o rezistență superioară la trafic și zgârieturi. Totodată, acest tip de parchet este adaptat perfect pentru încălzire în pardoseală, montat flotant pe folie specială și izolare fonică.

Apartamentele sunt dezvoltate de către IMPACT Developer & Contractor SA.

Cu o experiență de 30 de ani în domeniul rezidențial, Impact este singurul dezvoltator imobiliar listat la Bursa de Valori București. Misiunea Impact Developer & Contractor este de a dezvolta proiecte sustenabile, la standarde moderne, atât în București, cât și în marile orașe ale țării. Printre proiectele de referință ale dezvoltatorului se numără și Luxuria Residence, ansamblu rezidențial de lux cu Certificare BREEAM Excellent. Ca parte a strategiei de extindere la nivel național, Impact a demarat construcția unui proiect rezidențial premium în Constanța, Boreal Plus și a unuia în Iași, Greenfield Copou.

Iar dacă toate cele de mai sus nu te-au convins încă, te așteptăm în vizită să te bucuri personal, fie și doar pentru câteva ore, de un stil de viață modern, aproape de natură. Fă acum o programare, te așteptăm cu sfaturi, soluții și bună dispoziție.

 

Programează o vizionare

VideoBG Placeholder