Modalități de plată în Greenfield

19feb.2019 Modalități de plată în Greenfield

În cazul în care nu joci frecvent la Loto și ai norocul să câștigi o sumă importantă de bani ce îți poate permite să achiziționezi cu plata cash un apartament nou în Zona de Nord, atunci mai mult ca sigur vei fi interesat de metodele de plată disponibile pentru a cumpăra propria locuință în cartierul Greenfield Băneasa Residence.  

Apartamente noi cu 2, 3 sau 4 camere, în imobile cu regim redus de înălțime P+4 sau P+5, cu lift, gata finalizate și disponibile pentru a te muta imediat avem, așa cum am văzut și în articol.

Este vorba de:

- apartament nou 2 camere, 64 mp, de la 64.870 € + TVA

- apartament nou 3 camere, 94 mp, de la 84.750 € + TVA

- apartament nou 4 camere, 124 mp, de la 107.802 € + TVA Apartamente de vanzare Bucuresti Nord, Greenfield Baneasa Residence Locație excelentă avem: lângă pădurea Băneasa, înconjurați de 900 HA de pădure, și totuși în Sectorul 1, aproape de Băneasa Shopping City și de centrul de business din Pipera - Aviației. Și avem și următoarele modalități de plată (pe lângă plata cash a apartamentului): 1. Prima Casă   Prima Casă este programul care acaparează în fiecare an atenția tinerelor familii, dornice de propria locuință. Și este ușor de înțeles de ce. Avantajele sunt multiple: avansul necesar este mult mai mic, taxele notariale cu 30% mai mici și onorariul de autentificare al contractului de credit care nu se plătește. Ce ne aduce însă în plus 2019 în Programul Prima Casa? Suma ratei lunare poate să reprezinte maxim 45% din venitul lunar net, pentru împrumuturile în lei (25% dacă este împrumut în valută). 2. Credit Imobiliar  Anul 2019 ne aduce și el o modificare referitor la rata lunară ce nu poate să depășească 40% din venitul lunar net, pentru împrumuturile în lei și 20% daca împrumutul este în valută. În funcție de salariul net pe care îl ai, este ușor de calculat care este suma maximă pe care o poți aloca pentru o locuință. Suntem bucuroși, însă, să te ajutam să alegi apartamentul potrivit pentru tine din oferta Greenfield Băneasa Residence și să te ajutam să calculezi rata lunară optimă, conform cu bugetul tău. Colegii din Divizia Finanțare, oferă soluții de creditare în cel mai scurt timp posibil, în funcție de nevoile clientului. Ai cel mai bun timp până la obținerea unui credit, zero comision de consultanță și transparență totală privind costurile. Este foarte simplu: tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de mai jos și te vom contacta pentru a stabili o întâlnire. :) Este primul pas spre propria locuință!

Programează o vizionare

VideoBG Placeholder