IMPACT introduce Trotinete Electrice Lime în GREENFIELD Băneasa pentru un cartier mai verde

22sept.2023 IMPACT introduce Trotinete Electrice Lime în GREENFIELD Băneasa pentru un cartier mai verde

IMPACT, dezvoltatorul cartierului GREENFIELD Băneasa, a mai făcut un pas important către un mediu sustenabil și o comunitate eco-conștientă. Cu inițiativa coordonată de IMPACT și Lime, trotinetele electrice devin acum parte din peisajul cartierului, oferind o alternativă ecologică de transport și contribuind la reducerea aglomerării străzilor și a poluării.

Locuitorii din GREENFIELD Băneasa au acces la trotinete electrice Lime, care pot fi închiriate din cele 7 puncte desemnate în cartier. Această mișcare urmărește să promoveze un mod de viață sustenabil și să reducă impactul negativ asupra mediului înconjurător. Trotinetele sunt ușor de utilizat și pot fi închiriate rapid, prin intermediul aplicației Lime.

Una dintre principalele direcții ale acestei inițiative este reducerea aglomerării străzilor din interiorul cartierului. Utilizând trotinetele electrice, locuitorii pot evita aglomerația și se pot deplasa rapid și eficient în cartier.

De asemenea, acțiunea face parte din angajamentul IMPACT de a reduce cu 35% amprenta de carbon. În plus, poluarea cu noxe și poluarea fonică vor fi reduce considerabil. Trotinetele electrice Lime sunt alimentate electric și nu emit poluanți, contribuind astfel la îmbunătățirea calității aerului în cartierul imrbrățișat de pădure. Aceasta nu este doar o veste bună pentru mediul înconjurător, ci și pentru sănătatea întregii comunități.

Pentru a evita aglomerarea trotuarelor sau a parcurilor cu trotinetele lăsate de utilizatori, IMPACT a implementat o soluție prin care să fie menținută ordinea în cartier. Astfel, trotinetele pot fi lăsate doar într-unul dintre cele 7 puncte de parcare marcate, acesta fiind singurul mod de a încheia cursa. Puteți accesa aici harta completă care cuprinde punctele de parcare și zonele de utilizare ale vehiculelor.

Această inițiativă este rezultatul unui parteneriat onest între comunitate și IMPACT, și ne arată că, prin colaborare și responsabilitate, putem contribui la susținerea mediului, la diminuarea poluării și la promovarea sustenabilității.

Cu noul serviciu de trotinete electrice Lime, ansamblul rezidențial din Sectorul 1, GREENFIELD Băneasa mai face un pas pentru un mediu mai verde și un stil de viață sustenabil.

Pentru mai multe informații despre modul de utilizare al trotinetelor electrice Lime, puteți vizita site-ul Lime.

Dacă vrei să faci parte dintr-o comunitate activă, pasionată de sport, mișcare și de protejarea mediului înconjurător, completează formularul de mai jos și vino la o vizionare în GREENFIELD Băneasa.

Programează o vizionare

VideoBG Placeholder