Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume

21mai2019 Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume

Sunt faimoasele cuvinte ale lui Mahatma Gandhi și cu siguranță nu este prima dată când le auzi. Deși schimbările la orice nivel în viață sunt inevitabile, poți să inițiezi schimbarea începând de la nivel personal. Provocările și schimbările prin care trecem au un singur rezultat: ne fac să devenim mai buni. 

Ne mândrim cu locuitorii din cartierul rezidențial Greenfield Băneasa pentru că sunt veseli, optimiști, atenți la nevoile celor din jur și iubitori de natură. O denotă implicarea activă în evenimentele la care suntem parteneri.

Primăvara începe cu Băneasa Forest Run și Băneasa Race, evenimente unde alergăm de plăcere pe potecile înguste ale pădurii care ne asigură în fiecare zi un aer curat și ne bucură privirea cu copacii înverziți și frumoasele flori sălbatice. 

 

Zilele dedicate bucuriei de a fi în natură continuă în comunitatea din Greenfield cu o ediție dedicată împăduririi! Viziunea Greenfield este să construim, alături de rezidenți, un stil de viață care încurajează mișcarea în aer liber, comuniunea cu mediul înconjurător și protejarea naturii.

La finalul lunii martie 2019, rezidenții din Greenfield au plantat încă 1.000 de stejari în Pădurea Băneasa. Este un gest natural de recunoaștere și respect față de natură și ne bucurăm să vă mărturisim că în ultimii cinci ani, toate acțiunile de împădurire au însumat 3500 de copaci plantați de noi! Iar până în 2028 planul nostru este sădirea a încă 4.500 de arbori. Va fi un arbore pentru fiecare apartament!

Este un pas mic. Dar pas cu pas, dăruim înapoi naturii. Pas cu pas putem face această lume mai frumoasă, mai curată. Nu este greu să trăim responsabil. Este doar natural și normal. 

 

Luna mai ne aduce MareaCurățenie!

Este una din cele mai mari campanii de curățenie a Pădurii Băneasa și oricine dorește să ajute, o poate face. Participarea la eveniment este pe bază de voluntariat iar Greenfield este partener activ în această campanie.

Bucuria de a trăi aproape de Pădurea Băneasa, ne aduce și responsabilitatea de a o proteja. Pădurile sunt plămânii planetei iar dacă vrem să ne bucurăm de cât mai mult aer curat, nu putem aștepta o minune. Miracolele din natură încep pas cu pas, de acasă, de la micile schimbări pe care le facem în comportamentul nostru și în felul în care ne educăm copiii să respecte natura. Resursele planetei sunt limitate, iar singura modalitate de a face o diferență este să fim schimbarea pe care vrem să o vedem în lume.

Vrei un oraș mai curat?

Participă activ la curățarea lui și nu lasă deșeuri în urma ta. Colectează deșeurile cu atenție, selectiv atât cât se poate, și nu arunca orice, oriunde, oricum. 

Vrei aer mai curat?

Implică-te activ în sădirea de noi arbori și folosește resursele pe bază de hârtie/lemn cu mai multă atenție. Un prim pas poate veni cu răspunsul la întrebarea: chiar ai nevoie de toate foile printate zilnic la birou? 

 

Vrei să trăiești într-un cartier cum este Greenfield?

Vezi apartamentele disponibile în complex și hai la o vizionare:

Te vom întâmpina cu #WelcomeToMyPlayground și vom spera să fii un om responsabil, activ și iubitor de natură! 

Programează o vizionare

VideoBG Placeholder